asus

Asus Matrix Republic Of Gamers GTX285

ΜΕ εξωτικές επιδόσεις συνεχίζει η σειρά Republic Of Gamers της Asus που προορίζεται για τους φανατικούς gamers και enthusiasts που θέλουν εδώ και τώρα την εκτόξευση των απόλυτων επιδόσεων. Στον τομέα των καρτών γραφικών οι Matrix εδώ και καιρό υλοπποιούν την ναυαρχίδα της εταιρίας καθώς διαφαίνεται ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει άλλη μια overclocked GTX285 η οποία θα έχει ορισμένες επιμέρους διαφοροποιήσεις.
Η ολόφρεση κάρτα Matrix GTX285 περιλαμβάνει ενα black turbo cooler module που ισχυρίζετια οτι μειώνει τις θερμοκρασίες μέχρι και 12% καθώς τροφοδοτείται απο ενα βύσμα 8-pin και ενα 6-pin. Το σημαντικό που την κατατάσσει σε μια νέα κατηγορία καρτών είναι ότι έχει ορισμένες δυνατότητες που της έχει δώσει η Asus και θα εξυπηρετήσουν όσους ασχολούνται με overclocking.
Ετσι παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη να "γράψει" τις δικές του ρυθμίσεις στο Bios της κάρτας όπως τους χρονισμούς του πυρήνα και των μνημών, τις οποίες μπορεί να πειράξει μέσω του iTracker που επιτρέπει σε αρχάριους χρήστες να αλλάξουν τις ρυθμίσεις μέσω προκαθορισμένων profiles μέσα απο το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή και άνετα σε Advanced users να tweakάρουν μόνοι τους την κάρτα. Αν υπάρξει περίτπωση που η κάρτα αποτύχει λόγω λανθασμένου overclock περιέχει ενα εύχρηστο μικρό κουμπί πίσω απο την κάρτα που σε χρόνο ρεκόρ επαναφέρει την κάρτα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τέλος η κάρτα έχει πάνω της ενα monitoring led που αλλάζει χρώμα ανάλογα με το load της κάρτας.
Πηγή: techspot.com

About Freegr network

Από το Blogger.