ειδήσεις

ASUS Lamborghini laptop VX7

Όλοι αγαπάμε τα εξωτικά supercars και την ταχύτητα τους, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα μέρος της γοητείας τους οφείλεται στην αστρονομική τους τιμή. Όποιοι δεν μπορούν αποκτήσουν κάποιο από αυτά, μπορούν να αποκτήσουν ένα laptop κατασκευασμένο με την γοητεία των Ιταλικών supercars. Για τους λάτρεις της ferrari υπάρχει ως λύση το laptop Acer Ferrari one ενώ για τους λάτρεις της Lamborghini υπάρχει η σειρά VX notebooks της ASUS.

Φυσικά, τα supercars είναι γνωστά ως τα καλύτερα των καλύτερων οπότε και για τους αντίστοιχους φορητούς υπολογιστές πρέπει να ισχύει το ίδιο. Η Asus λοιπόν αποφάσισε να ενισχύσει την΄υπάρχουσα σειρά Lamborghini notebooks, με την προσθήκη ενός ακόμα μοντέλου, του VX7. Το 7ο laptop της σειράς βασίστηκε στο design της Lamborghini Gallardo και της Murceliago LP640. Από σχεδιαστικής πλευράς το VX7 περιλαμβάνει δερμάτινη επένδυση στην περιοχή του wrist-rest, πλήρες πληκτρολόγιο τύπου Clicklet με οπίσθιο φωτισμό LED, πίσω φώτα στο πίσω μέρος της οθόνης, power button όμοιο με αυτό των lamborghini (engine start) και ήχο εκκίνησης που θυμίζει το "γκάζωμα" μιας Lamborghini. Όσο για τον εσωτερικό κόσμο του VX7, αυτός εκφράζει απόλυτα το λογότυπο της Lambo και συγκεκριμένα περιλαμβάνει επεξεργαστή Core i7-2630QM, έως 16GB μνήμη RAM και οθόνη 15.6 ιντσών με ανάλυση Full HD (1080p). Το VX7 προσφέρει επίσης την κάρτα γραφικών nVidia GeForce GTX460M με 3GB VRAM και έως 750GB σκληρό δίσκο ή έως 1.25TB SSD.
Στον τομέα της συνδεσιμότητας, το VX7 περιλαμβάνει θύρες USB 3.0 και 2.0, θύρα VGA, θύρα HDMI, ένα προαιρετικό Blu-ray drive και μία μπαταρία 8 κελιών. Για εκείνους που εκτιμούν την Ιταλική ομορφιά των supercars, τo VX7 είναι σίγουρα μια αρκετά ελκυστική επιλογή με το κλασσικό πορτοκαλί χρώμα της Lambo ή το Μαύρο από ανθρακονήματα. Ωστόσο, ακόμα και γι αυτούς που ψάχνουν ένα σοβαρό gaming laptop τότε το VX7 είναι ιδανικό.

About Freegr network

Από το Blogger.