ειδήσεις

BeBook Live Tablet με Android στα €279

Η ολλανδική Endless Ideas, που κατασκευάζει τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες BeBook, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο tablet PC με λειτουργικό Android που θα ονομάζεται "BeBook Live Tablet", σύμφωνα με το διαφημιστικό φυλλάδιο της συσκευής που διέρρευσε στο "Scribd".
Το BeBook Live Tablet θα έχει capacitive οθόνη αφής 7 ιντσών (800x600) και βάρος 423 γραμμάρια, ενώ θα τρέχει Android 2.2 (Froyo). Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι ιδιαίτερα αξιοπρέπη για τα €279 που προγραμματίζεται να κοστίζει: επεξεργαστής Samsung Cortex A8 στο 1GHz και 512MB RAM, Bluetooth, σύνδεση στο internet μέσω WiFi, webcam 2MP, 4GB εσωτερική μνήμη Flash , θύρα microSD, μικρόφωνο και ηχεία και, τέλος, υποστήρξη flash και θύρα 1080p HDMI.
Για τα ηλεκτρονικά βιβλία δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, πέρα από το αναμενόμενο, ότι θα υποστηρίζονται ePUB και PDF με και χωρίς κλείδωμα Adobe DRM.Η κυκλοφορία tablet PC από έναν παραδοσιακό κατασκευαστή ηλεκτρονικών αναγνωστών δείχνει την πίεση που δέχεται ένα μέρος από αυτές τις εταιρείες από την εμφάνιση και τη διάδοση των tablet PC.

About Freegr network

Από το Blogger.