ειδήσεις

Η Intel ετοιμάζει τον 'Larsen Creek' SSD

Με το Z68 Express chipset η Intel παρουσίασε κάτι που είναι γνωστό ως 'Smart Response Technology', μια λειτουργία SSD caching η οποία αυξάνει την απόδοση του συστήματος. Η SRT απαιτεί ένα SSD και τουλάχιστον έναν HDD για να λειτουργήσει και ο πρώτος μπορεί να είναι ένας 311 Series, 'Larsen Creek' SSD.
Ο Larsen Creek είναι ένας SSD ο οποίος έχει δημιουργηθεί ειδικά για τέτοια συστήματα - έχει χωρητικότητα 20GB και έχει αρκετά χαμηλή τιμή που υπολογίζεται κάτω των 50 ευρώ. Σύμφωνα με μια παρουσίαση της ASRock, συνδυάζοντας έναν Larsen Creek SSD με έναν Western Digital 1TB HDD τα αποτελέσματα ήταν, 355.5% περισσότερη απόδοση στο PCMark 05 HDD Score (σε σύγκριση με έναν μονό WD HDD) βελτιώνοντας τον χρόνο εκκίνησης έως και 19.4%.
Φυσικά, η SRT δεν είναι αποκλειστικά για τους Larsen Creek SSDs και λειτουργεί σε οποιονδήποτε SSD χωρητικότητας έως και 60GB αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι χάσιμο πολύτιμου χώρου στα πολλά GB
Ο 311 Series SSD θα κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα, πιθανόν γύρω στις 11 Μαίου, την ίδια ημερομηνία διάθεσης του Z68 Express.

About Freegr network

Από το Blogger.