ειδήσεις

H Sapphire διαθέτει την μητρική Pure Black X79N

Η Sapphire Technology, μια εταιρεία η οποία έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στο χώρο των μητρικών, των καρτών γραφικών αλλά και των multimedia λύσεων, σήμερα ανακοίνωσε την διάθεση μιας νέας μητρικής η οποία θα υποστηρίζει τους τελευταίους και πιο πρόσφατους επεξεργαστές της Intel.
Ο λόγος για την Sapphire Pure Black X79N, τύπου full ATX που παρέχει υποστήριξη για την οικογένεια επεξεργαστών socket LGA 2011. Η νέα δημιουργία της εταιρείας, φέρει 4 DDR3 DIMM slots, με support για έως και 32GB από quad channel μνήμη.
Η ολοκαίνουργια αυτή μητρική, απευθύνεται στην αγορά των enthusiast, είναι εξοπλισμένη όμως με πολλά high end χαρακτηριστικά, όπως Sapphire UEFI BIOS, Dual BIOS switch, voltage test pads & thermal monitoring. Τα εξειδικευμένα, αλλά ταυτόχρονα και πλούσια χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με το λογισμικό Mainboard TriXX, επιτρέπουν την προσαρμογή ενός μεγάλου εύρους ρυθμίσεων, παράλληλα με την βελτίωση των επιδόσεων του CPU.
Το board φέρει ακόμη και PCI-Express Gen 2.5 και Gen 3.0 slots, όλα με x16 ή x8 bandwidth και υποστήριξη για την τεχνολογία CrossFireX. Μάλιστα για τους extreme overclockers, η μητρική φέρει και PCI-E jumpers, που επιτρέπει την απενεργοποίηση ορισμένων channels. Μην αμελήσουμε να επισημάνουμε τις θύρες που διαθέτει, και οι οποίες είναι τέσσερις SATA III 6 Gb/s και τέσσερις SATA II 3 Gb/s αλλά και δύο e-SATA ports στο πίσω panel. Πάνω της συναντούμε ακόμη έξι USB 3.0 θύρες αλλά και δέκα USB 2.0.
Ευδιάκριτο στοιχείο, αποτελεί και το μαύρο multilayer PCB. Η μητρική θα γίνει διαθέσιμη παγκοσμίως, μέσω των εξουσιοδοτημένων καταστημάτων και συνεργατών.

About Freegr network

Από το Blogger.