τεχνολογία

Gigabyte Dual Port Thunderbolt technology

H Gigabyte TECHNOLOGY Co. Ltd., μια κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία μητρικών καρτών και υποσυστημάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή, εγκαινίασε την Gigabyte 7 UP motherboard series. H UP σειρά μητρικών καρτών της γνωστής εταιρίας φέρει μια πρωτοπόρα τεχνολογία - Dual Thunderbolt Ports, η οποία δίνει στην Gigabyte την παγκόσμια πρωτιά για την εφαρμογή της στις νέες μητρικές της κάρτες.
Η Thunderbolt τεχνολογία φέρνει μια νέα θύρα διασύνδεσης στο PCB των Gigabyte motherboards, η οποία επιτρέπει την σύνδεση μέχρι και 12 συσκευών, συν τριών monitor, και μπορεί να προσφέρει μέχρι και 10Gb/s data transfer speed. Είναι δηλαδή το ταχύτερο πρότυπο σύνδεσης μέχρι στιγμής με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα. Οι Dual Thunderbolt Ports, που πρώτη η Gigabyte εγκαινίασε μπορούν να προσφέρουν κίνηση δεδομένων που προέρχονται τόσο από τις PCie θύρες αλλά και από DisplayPorts.
Έτσι γίνεται κατανοητό, ότι πλέον μπορείτε να επεκτείνετε την ευελιξία και συνδεσιμότητα που σας παρέχει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής σας με την χρήση μόνο ενός ειδικευμένου καλωδίου, και σαν αποτέλεσμα θα μειώσετε τον χρόνο μεταφοράς αρχείων στο ελάχιστο, θα εξαλείψετε υποτιθέμενο lag σε streams ή multi monitor παρουσιάσεις και επίσης θα έχετε την αξιοπιστία και ποιότητα ενός εκ των κορυφαίων Gigabyte Motherboards.
Τέλος, τα μοντέλα που παρέχουν out if the box της Dual Port Thunderbolt τεχνολογία είναι τα Z77X-UP5 TH και Z77X-UP4 TH, τα οποία έχουν κατασκευαστεί με τα υψηλά standard της Ultra Durable 5 τεχνολογίας, είναι εφοδιασμένα με υψηλής ποιότητας υποσυστήματα όπως IR3550 PowIRstage ICs, 2X Copper PCB και Ferrite Core Chokes τα οποία είναι ικανά να ρίξουν την θερμοκρασία της μητρικής κάρτας μέχρι και 60 C σε σχέση με συνηθισμένα μοντέλα.

About Freegr network

Από το Blogger.