τεχνολογία

Η Lenovo ανακοινώνει τα νέα ThinkPad T440s, T440 και X240 Ultrabook laptops

Η Lenovo ανακοινώνει σήμερα τις νέες λεπτότερες προσθήκες στο portfolio των θρυλικών ThinkPad, τα ThinkPad T440s, T440 και X240 Ultrabook laptops τα οποία και θα επιδείξει από τις 6 Σεπτεμβρίου στην έκθεση IFA 2013.
Δελτίο Τύπου

Ο νέος μοντέρνος σχεδιασμός των ThinkPad laptops προσφέρει στους χρήστες την απόδοση που αναμένουν στην επιχείρηση, ενώ προκαλεί τον ενθουσιασμό ενός laptop που έχει σχεδιαστεί για προσωπική χρήση. Στα χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνεται η 20% λεπτότερη εμφάνιση, μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μέχρι και 45% μεγαλύτερα track pads με βελτιωμένη λειτουργικότητα click που υποστηρίζει καλύτερα τα Windows 8. Τα νέα αυτά laptops προσφέρουν ολοήμερη διάρκεια ζωής μπαταρίας χάρη στη νέα καινοτόμα τεχνολογία Power Bridge, ενώ συνεχίζουν να εξασφαλίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία, που τους έχουν χαρίσει τη θρυλική θέση της κορυφαίας εμπορικής μάρκας laptop.

«Οι διαρκείς βελτιώσεις και η δυνατή μας φιλοδοξία να φτιάχνουμε συνέχεια καλύτερα laptops, οδήγησε στη δημιουργία των λεπτότερων, ελαφρύτερων ThinkPad laptops, τα οποία έχουν πιο απλό και ξεκάθαρο σχεδιασμό αλλά και μπαταρία με εντυπωσιακή διάρκεια ζωής που ξεπερνά τις 17 ώρες», είπε ο Dilip Bhatia, vice president, Marketing, του Think Business Group της Lenovo. «Μετά από εκτεταμένη έρευνα με εκατοντάδες χρήστες υπολογιστών σε όλο τον κόσμο, η Lenovo έχει επαναφέρει τα πρότυπα για τα business class Ultrabooks. Οι χιλιάδες ώρες εργασίας με τους καταναλωτές και τους επιχειρηματικούς χρήστες έχουν συμβάλει σε καινοτομίες και βελτιώσεις τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική χρήση των υπολογιστών μας. Ο νέος σχεδιασμός του ThinkPad ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των IT managers αλλά και των τελικών χρηστών.»

Απλοποιώντας την τεχνολογία

Δουλεύοντας με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και αξιοποιώντας πλήρως τους τελευταίους 4ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core, τα νέα ThinkPad Ultrabooks μπορούν να επιτύχουν μέχρι και 17 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας2 χάρη στη νέα τεχνολογία Power Bridge που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν εξωτερικές μπαταρίες χωρίς να κλείνει το PC τους. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό, που διατίθεται στις μπαταρίες ThinkPad 68 (23.5Wh), 68+ (72Wh), και 48Wh, χαρίζει ευελιξία, και μέγιστη διάρκεια και απόδοση μπαταρίας σχεδόν σε κάθε περίσταση, επεκτείνοντας την παραγωγικότητα όλη την ημέρα. Αυτές οι εξωτερικές μπαταρίες ThinkPad είναι κοινές μεταξύ των νέων ThinkPad Ultrabooks.

Απόλυτα δεσμευμένα στην ποιότητα και την αξιοπιστία των ThinkPad, τα νέα Ultrabooks περιλαμβάνουν πολυάριθμους αισθητήρες παρακολούθησης του συστήματος τους: G-sensor για την ανίχνευση σοκ, θερμικούς αισθητήρες για την ανίχνευση και τη διαχείριση θερμότητας, αισθητήρες τάσης για τον έλεγχο και την προστασία των βασικών συστατικών. Η προστασία του υλικού και των δεδομένων αποτελούν βασική προτεραιότητα του σχεδιασμού των ThinkPad εδώ και καιρό. Με βιομετρική ασφάλεια δακτυλικών αποτυπωμάτων και λειτουργία ανίχνευσης παραβίασης, που συνδέονται με την μονάδα Trusted Platform Module, εξασφαλίζεται η προστασία των δεδομένων. Το ελαφρύ περίβλημα από ανθρακονήματα αυξάνει την προστασία του υπολογιστή και συμβάλει στη δημιουργία ενός ελαφρύτερου και λεπτότερου Ultrabook. Το ThinkPad line-up προσφέρει νέες κοινές λύσεις docking. Με απλούστερα και πιο εύχρηστα σχέδια, τα νέα, μικρότερα και λεπτότερα ThinkPad Basic Dock, Dock Pro και Ultra Dock προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα συνδέσεων και βελτιώσεων.

Τα ThinkPad T Series είναι ο στυλοβάτης του επιχειρηματικού χαρτοφυλακίου της Lenovo και συνεχίζουν την κληρονομιά του πιο δημοφιλή φορητού υπολογιστή της Lenovo, με τα νέα ThinkPad T440s και T440. Έχοντας πολλά κοινά χαρακτηριστικά, τα δύο μοντέλα προσφέρουν έως και ένα terabyte αποθήκευσης ή υψηλής ταχύτητας δίσκους (SSD), νέας γενιάς WiFi και προαιρετική τεχνολογία 4G WWAN. Με πάχος μόλις 21 χιλιοστά, οι δύο φορητοί υπολογιστές έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη μέγιστη απόδοση στους κινούμενους επαγγελματίες, με εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το ThinkPad T440s είναι διαθέσιμο με full HD οθόνη αφής, ενώ το T440 διαθέτει HD+ 14 ιντσών οθόνη, με προαιρετική δυνατότητα αφής, για μια βελτιωμένη εμπειρία Windows 8. Το ThinkPad T440 διατίθεται και με μια προαιρετική ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών για μεγαλύτερη ασφάλεια.

About Freegr network

Από το Blogger.