ειδήσεις

Η κονσόλα Digital DJ WeGO2 μετατρέπει το DJing σε μια διασκεδαστική, ζωντανή εμπειρία

Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, ανακοινώνει την νέα compact κονσόλα Digital DJ WeGO2 (DDJ-WeGO2), η οποία διαθέτει όλες τις εύχρηστες λειτουργίες του προηγούμενου μοντέλου Digital DJ-WeGO (DDJ-WeGO) και, επιπλέον, τη δυνατότητα προσπέλασης και μίξης κομματιών σε iPhone/iPod touch/iPad. Οι DJ, χρησιμοποιώντας απλώς το παρεχόμενο καλώδιο Lighting σε USB για να συνδέσουν το DDJ-WeGO2 σε μια συσκευή iOS με την εφαρμογή djay2 της Algoriddim, αποκτούν πρόσβαση στο Jog, τα πλήκτρα και τα κουμπιά της κονσόλας για μίξεις και scratch των αγαπημένων τους κομματιών απευθείας από το iTunes.
Εναλλακτικά, μπορούν να συνδέσουν τη μονάδα σε ένα PC/Mac και να χρησιμοποιήσουν το παρεχόμενο λογισμικό Virtual DJ Limited Edition ή όποιο άλλο πακέτο λογισμικού προτιμούν. Το DDJ-WeGO2 κληρονομεί όλα τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά του προηγούμενου DDJ-WeGO, συμπεριλαμβανομένων των ενδείξεων Ελέγχου Παλμού (Pulse Control), οι οποίες καθοδηγούν τους αρχάριους χρήστες στις παραστάσεις τους, δείχνοντάς τους πότε ταιριάζουν τα beat, ποια εφέ είναι ενεργοποιημένα και πότε φορτώνονται τα κομμάτια. Υπάρχει επίσης πληθώρα προηγμένων λειτουργιών από τα επαγγελματικά προϊόντα DJ της Pioneer που μπορούν να εξερευνήσουν οι DJ. Σε αυτές περιλαμβάνεται η λειτουργία Συγχρονισμού Beat, προ-φορτωμένα δείγματα (samples), εκπληκτικά ηχητικά εφέ και loop, ακόμη και δυνατότητα μίξης με τέσσερα deck.
Το DDJ-WeGO2 είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό ή κόκκινο χρώμα δίνοντας σε κάθε DJ τη δυνατότητα να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στο στυλ και στην προσωπικότητά του. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής του χρώματος των LED του Jog, με επιλογή μεταξύ εννέα εντυπωσιακών χρωμάτων. Τέλος, το ελαφρύ και compact DDJ-WeGO2 χωράει εύκολα σε ένα σακίδιο πλάτης και διαθέτει μια βολική λαβή η οποία λειτουργεί επίσης ως βάση για iPhone/iPod touch/iPad· έτσι, οι DJ μπορούν να το παίρνουν μαζί τους όπου κι αν γίνεται το πάρτι

About Freegr network

Από το Blogger.