freegr

Η μάχη για τα wearables αναμένεται να κλιμακωθεί το 2022


 Τα φημολογούμενα ακουστικά AR-VR της Apple ενδέχεται να κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple έχει στα σχέδια την υποστήριξη του προτύπου Wi-Fi 6 ή/και Wi-Fi 6E στη συσκευή, η οποία θα μπορούσε να είναι έτοιμη προς διάθεση κάποια στιγμή προς τα τέλη του 2022. 

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο MacRumors, η Meta (πρώην Facebook), η Sony και η Apple θα έχουν νέα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας (VR) ή επαυξημένης πραγματικότητας (AR) το επόμενο έτος, τα οποία θα υποστηρίζουν τα πιο πρόσφατα πρότυπα Wi-Fi. Αναμένει ότι το προϊόν της Meta θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του έτους, το προϊόν της Apple το τέταρτο τρίμηνο του 2022 και το προϊόν της Sony κάποια στιγμή στο δεύτερο τρίμηνο της ίδια χρονιάς.

Την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Facebook Connect, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, παρουσίασε ένα νέο, υψηλότερου επιπέδου ακουστικό με το όνομα Project Cambria που η εταιρεία λέει ότι θα γίνει διαθέσιμο το επόμενο έτος. Η Sony, εν τω μεταξύ, ετοιμάζει τον διάδοχο του σετ ακουστικών PlayStation VR που έχει σχεδιαστεί για το PlayStation 5. Επίσης στοχεύει να κυκλοφορήσει το VR προϊόν της το 2022. Πηγές αναφέρουν ότι η χρήση Wi-Fi 6 ή Wi-Fi 6E θα είναι "Βασική απαίτηση για οθόνες που τοποθετούνται στο κεφάλι για τη βελτίωση της ασύρματης εμπειρίας", προσθέτοντας ότι "το Wi-Fi 6 είναι σημαντικά καλύτερο από το Wi-Fi 5 σε ταχύτητα μετάδοσης και κατανάλωση ενέργειας."


About Freegr network

Από το Blogger.