ειδήσεις

Advantech: Μίνι PC ARK-1120 με επεξεργαστή Atom

Στην παρουσίαση ενός μίνι PC με Atom επεξεργαστή, προχώρησε η Advantech. Το ARK-1120 είναι ένας υπολογιστής πολύ μικρού μεγέθους και χαμηλής τιμής, που είναι εξοπλισμένο με τον Atom N455 και απευθύνεται σε χρήστες που έχουν πρόβλημα χώρου, ιδιαίτερα χαμηλές απαιτήσεις στην κατανάλωση ενέργειας, ακόμη και για χρήση και έλεγχο αυτοματοποιημένων εργοστασιακών μηχανημάτων.
Το ARK-1120 δεν διαθέτει ανεμιστήρες για την ψύξη του η οποία γίνεται παθητικά, χαρακτηριστικό που το καθιστά αθόρυβο. Ήδη χρησιμοποιείται σε ξενοδοχειακές μονάδες του Hong Kong, αλλά και για ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ. Είναι εφοδιασμένο με ΑΡΙ απομακρυσμένου ελέγχου, ενώ το Advantech SUSIAccess δίνει την δυνατότητα FTP offsite back-up καθώς και πλήρους επαναφοράς σε περίπτωση βλάβης, για αυξημένη ασφάλεια των δεδομένων. Για την αποθήκευση δεδομένων, μπορεί να συνδεθεί με σκληρό δίσκο αλλά και κάρτες μνήμης CompactFlash.
Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά του Advantech ARK-1120, είναι τα εξής:
Ultra Slim and Price-competitive Intel Atom N455 Fanless Embedded Box PC
Fanless, ultra-compact embedded box IPC
Built-in Intel Atom processor N455 1.66 GHz
Dimensions (W x H x D): 133.8 x 43.1 x 94.2 mm
Supports 2.5" SATA HDD
Low-power-consumption solution. Power consumption < 10W
One half mini-PCIe socket expansion
Ultra compact size; robust, fanless construction with VESA mount
OS support list: Windows 7, Windows 7 Embedded, Windows XP Professional, Windows XP Embedded, Windows CE 6.0, Linux, QNX
IP40

About Freegr network

Από το Blogger.