ειδήσεις

Οι ANONYMOUS χτύπησαν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης

frΤην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης χτύπησε πριν από περίπου δύο ώρες η ομάδα Χάκερ των ANONYMOUS. Μπαίνοντας στο site του Υπουργείου έρχεται κανείς αντιμέτωπος με το ηχογραφημένο μήνυμα της διεθνούς διαδικτυακής οργάνωσης, η οποία εν ολίγοις κατηγορεί την κυβέρνηση της Ελλάδας ότι έχει κάνει πράξη τα εντελώς αντίθετα από αυτά για τα οποία εξελέγη καθώς ακόμη και για κατάλυση της δημοκρατίας.
Πρόκειται για το πρώτο επίσημο χτύπημα της οργάνωσης στην Ελλάδα.
«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει απαξιωτικά» αναφέρουν χαρακτηριστικά. «Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους».
«Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο. Είμαστε οι Ανώνυμοι... Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε... έπρεπε να μας περιμένετε».
Τα παραπάνω είναι από το Newsbeast.gr. Να συμπληρώσω ότι μέχρι πριν από 10 λεπτά ήμουν μέσα στην ιστοσελίδα και τράβηξα τρία Print Screens για να δείτε ακριβώς το περιεχόμενό της. Τώρα η ιστοσελίδα έχει πέσει, αν προσπαθήσετε να μπείτε δεν ανοίγει πλέον! Δείτε και μόνοι σας: Default Parallels Plesk Panel Page. Παρατηρήστε στην δεύτερη φωτογραφία που έχω ανεβάσει ότι δηλώνουν πως έχουν στην κατοχή τους όλους τους Admin κωδικούς των ελληνικών δημοσιογραφικών ιστοσελίδων και ότι αν δεν σταματήσει εντός δύο εβδομάδων το ACTA νομοσχέδιο που επιχειρούν να περάσουν οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, θα επιτεθούν σε περισσότερα από 300 site.

About Freegr network

Από το Blogger.