ειδήσεις

Samsung Bean και Galaxy Note..

Η MWC 2012 είναι ακριβώς στο ξεκινημά της και η Samsung έχει ανακοινώσει ήδη ένα νέο τηλέφωνο. Το πρώτο απο ένα μακρύ κατάλογο με τηλέφωνα που θα έρθουν είναι το Galaxy Beam, του οποίου το αξιόλογο χαρακτηριστικό είναι ο ενσωματωμένος προβολέας. Ο προβολέας χρησιμοποιεί 15 lumens λάμπα που είναι ικανή να προβάλλει 50-ιντσών υψηλής ευκρίνειας εικόνα, αν και η Samsung δεν αναφέρει την πραγματική ανάλυση.
Εκτός από αυτό, το Galaxy Beam διαθέτει μια 4 ιντσών WVGA (800 x 480) οθόνη, 1GHz επεξεργαστή διπλού πυρήνα, 5 megapixel κάμερα πίσω, εμπρός κάμερα 1,3 megapixel, εγγραφή βίντεο 720p, εσωτερική μνήμη 8 GB, θύρα γιακάρτα microSD, διαστάσεις 64.2 x 124 x 12.5mm, βάρος 145.3 g, 2.000 mAh μπαταρία και το Android 2.3 Gingerbread.
KAI TO ΔΕΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Τα διαφημιστικά στο Internet αποκαλύπτουν λοιπόν την φράση «It’s 10.1… It’s Galaxy Note…» και ένα tablet που κατά πάσα πιθανότητα είναι η «μεγάλη» έκδοση του Note, του phablet, ή υβριδίου που όρισε μία νέα κατηγορία από μόνο του. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την διαθεσιμότητα και την τιμή του, σίγουρα θα έχουμε αύριο, με την επίσημη έναρξη του συνεδρίου και την επίσκεψη στο booth της Samsung για να δούμε όλες τις νέες συσκευές που θα παρουσιάσει μεν, αλλά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο press event. Γιατί; Γιατί το καλύτερο το κρατάει για αργότερα και αυτό το καλύτερο, λέγεται Samsung Galaxy SIII

About Freegr network

Από το Blogger.