ειδήσεις

Οι Anonymous εξαπολύουν επιθέσεις στην Ελλάδα

ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ η ηλεκτρονική σελίδα στο διαδίκτυο του Έλληνα Πρωθυπουργού αλλά και εκείνη της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουν βγει εκτός λειτουργίας. Η συγκεκριμένη είδηση δημοσιεύτηκε από την επίσημη σελίδα των Anonymous στο facebook πρίν από λίγα λεπτά. Θα σας κρατάμε ενήμερους για όποιες νέες εξελίξεις. Update: Στις δύο ιστοσελίδες που αναφέρονται, η πρόσβαση είναι αδύνατη ή υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην πλοήγησή τους. Προφανώς μετά τις ταραχές που ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας οι Anonymous θέλησαν να δηλώσουν τη στήριξή τους ξανά στον ελληνικό λαό. Μένει να δούμε πόσο μεγάλη θα είναι η νύχτα.
Update (13/2/2012 1:00μ.μ.)
Επίθεση δέχονται αυτή την ώρα μια σειρά ακόμα από ελληνικές σελίδες. Μεταξύ αυτών: Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ( http://www.ydt.gr/ ), Το Υπουργείο Οικονομικών ( www.minfin.gr ). Το δεύτερο site της Ελληνικής Αστυνομίας ( www.hellenicpolice.gr ) αλλά και το site του Ευάγγελου Βενιζέλου ( www.evenizelos.gr ) καθώς και το site της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ( www.dpa.gr ).
Σε σχολιασμό των Anonymous αναφέρεται οτι οι συγκεκριμένες επιθέσεις με τη μορφή Ddos είναι αναίμακτες σε αντίθεση με αυτές της καταστολής των διαδηλώσεων ενώ θα διαρκέσουν για λίγο, προσφέροντας μόνο την ηθική συμπαράσταση μιας εικονικής διαδήλωσης.

About Freegr network

Από το Blogger.