Europe

To KickassTorrents χάνει τα domain names του!

Από τη στιγμή που άρχισαν να δημιουργούνται τα γνωστά προβλήματα με το Pirate Bay, οιusers που κατεβάζουν Torrents ήταν αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις και είναι γνωστό ότι μία από αυτές ήταν και το KickassTorrents! Ωστόσο, από ότι φαίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αστυνομικές αρχές έχουν βάλει στο μάτι και το KickassTorrents, καθώς αρχίζει να χάνει τα domain names του το ένα μετά το άλλο!
KickAsstorrents
Ειδικότερα, το πρώτο domain name που χτυπήθηκε ήταν το Kickasstorrents.so και ουσιαστικά αφορούσε σε μία διεύθυνση που είχε τη βάση της στην Σομαλία (για αυτό και το πρόθεμα .so). Μετά από το πρώτο χτύπημα, οι αρχές έστρεψαν τα βέλη τους στο domain του KickassTorrents με την κατάληξη .to που παρέπεμπε στην περιοχή Tonga (ένα σύμπλεγμα νήσων που βρίσκονται κάπου χαμένα στον Ειρηνικό Ωκεανό). Αφού έπεσαν οι servers και στα νησιά Tonga έγινε μία προσπάθεια, ώστε οι χρήστες του γνωστού Torrent portal να γίνουν redirected σε μία διεύθυνση με κατάληξη .im που ουσιαστικά αφορά το Isle of Man ένα μικροσκοπικό νησάκι έξω από τις βρετανικές ακτές με ανεξάρτητο καθεστώς. Και εκεί όμως το team του KickassTorrents απέτυχε, καθώς η κυβέρνηση του Isle of Man εμφανίζει μηδενική ανοχήσε digitally περιπτώσεις καταπάτησης των πνευματικών δικαιωμάτων.
Kickasstorrents-01-HD-Wallpaper
Τώρα, το team του KickassTorrents φιλοδοξεί να μεταφέρει το domain name στην Κόστα Ρίκα(κατάληξη .cr), ωστόσο κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν και εκεί θα καταφέρει να επιβιώσει το γνωστό Torrent portal για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, καθίσταται σαφές ότι το KickassTorrents ενδέχεται να έχει την ίδια τύχη με το Pirate Bay, ωστόσο όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις όλο και κάποια φόρμουλα θα βρεθεί για να παραμείνει online…

About Freegr network

Από το Blogger.