τεχνολογία

Xiaomi Mi Notebook Air: Πωλείται και επίσημα πλέον στην Ευρώπη

Όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε, ο κινεζικός γίγαντας τεχνολογίας, η Xiaomi, έχει μπει δυναμικά στις παγκόσμιες τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας επίσημα όλο και περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες της έξω από τη γενέτειρά της. Μέχρι τώρα, η εταιρεία έχει εγκαινιάσει μια σειρά καταστημάτων Mi Store στην Ευρώπη και σε άλλες ηπείρους, στα οποία πουλάει επιλεγμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και δημοφιλείς συσκευές.
 Ένα από τα προϊόντα της που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στην Ασία μόλις κατέφθασε στην Ευρώπη για πρώτη φορά. Πρόκειται για το Xiaomi Mi Notebook Air 13,3 ιντσών το οποίο πωλείται πλέον επίσημα στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Οι ισπανοί καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν πλέον το Xiaomi Mi Notebook Air από την επίσημη ιστοσελίδα της Xiaomi Spain ή μέσω κάποιων τοπικών πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου. Για όσους δεν θέλουν να αγοράσουν αυτό το προϊόν από το διαδίκτυο, υπάρχουν τέσσερα Mi Stores στη Μαδρίτη και ένα Mi Store στη Βαρκελώνη, τα οποία οι εν δυνάμει αγοραστές μπορούν να επισκεφθούν για να αγοράσουν τη συσκευή. 
Το Xiaomi Mi Notebook Air 13,3 ιντσών φέρει ένα ελαφρύ μεταλλικό σώμα σε απλό όμορφο design με πάχος 14,8 χιλιοστά και βάρος 1,3 κιλά περίπου. Γύρω από την οθόνη του έχει σχετικά λεπτά bezels, πάχους περίπου 5,59 χιλιοστά. Σημειώστε ότι στην Ισπανία κυκλοφόρησε μόνο μία παραλλαγή αυτού του φορητού υπολογιστή και δεν είναι σαφές αν θα έρθουν επίσημα και άλλες. Το Xiaomi Mi Notebook Air τροφοδοτείται από τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5-8250U σε συνδυασμό με 8GB RAM και 256GB εσωτερική αποθήκευση. 
Για τα γραφικά φροντίζει μια GeForce MX150 GPU και τρέχει Windows 10 Home Edition. Ο συγκεκριμένος φορητός υπολογιστής φέρει επίσης έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όσον αφορά την τιμολόγησή του, το Xiaomi Mi Notebook Air έχει επίσημη τιμή στην Ισπανία 899,99 ευρώ. Αυτή η τιμή είναι αρκετά μεγαλύτερη από αυτή της κινεζικής έκδοσης που φτάνει στα 4.999 γιουάν (€ 654). Λογικά θα πρέπει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να το δούμε επίσημα και στη χώρα μας.

About Freegr network

Από το Blogger.