ειδήσεις

Gaming οθόνες για εκατοντάδες εκατομμύρια gamers

Η gaming αγορά κατακτά το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, όπως απέδειξε πρόσφατα η gaming έκθεση gamescom με εντυπωσιακό ρεκόρ συμμετοχής 370.000 επισκεπτών. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της βιομηχανίας είναι η διεθνής μάρκα οθονών Η/Υ AOC. Ο Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management Europe, εξηγεί την ιστορία επιτυχίας της σε μία συνέντευξη.

Πως αναπτύσσεται η αγορά των gaming οθονών;

Πολύ δυναμικά, η gaming αγορά γενικά αυξάνεται τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκόσμια. Οι ειδικοί αναμένουν διψήφιους αριθμούς αύξησης έως το 2021 με 10,3% CAGR. Μαζί της μεγαλώνει και η αγορά των gaming οθονών.

Ποια είναι η κατάσταση στην αγορά των gaming οθονών για την AOC;

Μπορώ να πω χωρίς υπερβολή, ότι είναι πολύ καλή. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα gaming οθονών που εξυπηρετεί όλους τους τύπους παιχνιδιών υψηλής ζήτησης. Η AOC προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών – όπως υψηλές ταχύτητες καρέ έως 240 Hz για τους λάτρεις των ανταγωνιστικών παιχνιδιών και των esports, είτε κυρτές οθόνες με υψηλής ποιότητας IPS και VA panels που υποστηρίζουν μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμπειρία gaming για τους οπαδούς του open world RPGs. Με λίγα λόγια: μπορούμε να παρέχουμε την τέλεια gaming οθόνη για σχεδόν κάθε απαίτηση που μπορεί να έχει ένας gamer.

Πως ήταν η έκθεση gamescom 2018 για εσάς;

Με περισσότερους από 370.000 επισκέπτες φέτος, η gamescom αποδεικνύει, ότι το gaming αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας. Ο αριθμός των video gamers παγκοσμίως αυξάνεται ραγδαία και αναμένεται να φτάσει τα 2,6 δις. άτομα το 2020. Έχοντας ήδη γίνει ένα τεράστιο άθλημα με θεατές, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός, ότι η προσέλευση σε τέτοιες gaming εκθέσεις αυξάνεται επίσης.
Οι παίκτες και οι ειδικοί επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τις καινοτομίες μας. Ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα για τα τελευταία μοντέλα της premium σειράς AGON – AGON 3. Και τα δύο μοντέλα είναι 27 ιντσών κυρτές QHD οθόνες με λεπτό, φουτουριστικό και βραβευμένο σχεδιασμό. Διαθέτουμε την AG273QCX με FreeSync 2 HDR, υποστήριξη VESA DisplayHDR 400 καθώς και 1 ms MPRT και 144 Hz ρυθμό ανανέωσης. Στη συνέχεια, υπάρχει το μοντέλο AG273QCG με υποστήριξη G-SYNC, 1 ms GtG, και ρυθμό ανανέωσης στα 165 Hz.

Ποια είναι τα προϊόντα που καθιστούν την AOC ιδιαίτερα επιτυχημένη στον τομέα του gaming;

Εκεί που πραγματικά ξεχωρίζει η AOC είναι στις κορυφαίες της gaming οθόνες: τη σειρά AGON. Αυτές οι οθόνες υψηλών προδιαγραφών κυμαίνονται από 24” έως 35 “ σε μέγεθος και διαθέτουν ρυθμούς ανανέωσης από 120 Hz έως τα ανταγωνιστικά 240 Hz, ιδανικές για τίτλους γρήγορων ταχυτήτων FPS. Υποστηρίζοντας είτε το Nvidia G-SYNC είτε το AMD FreeSync, με υπερβολικά χαμηλούς χρόνους απόκρισης και ακόμη πιο χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, η σειρά AGON στοχεύει στους παίκτες που παίρνουν στα σοβαρά το gaming. Είναι γερά αλλά εντυπωσιακά σχεδιασμένα μοντέλα, γεμάτα έξυπνα χαρακτηριστικά, όπως το Shadow Control, μια υποδοχή ακουστικών και μια βάση ρυθμιζόμενη στο ύψος με ετικέτες για τη σήμανση της θέσης!

Πως συνδέεται η AOC με την gaming κοινότητα;

Για χρόνια, βρισκόμαστε κοντά στην gaming κοινότητα παγκοσμίως και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την AOC. Συνεργαζόμαστε με esport ομάδες, οργανώσεις που σχετίζονται με το gaming, και πολυάριθμα events, σε διεθνές, εθνικό, και περιφερειακό επίπεδο. Τον Ιανουάριο, η AOC συνεργάστηκε με τη G2 Esports, μια από τις πιο δυναμικές και επιτυχημένες esports οργανώσεις παγκοσμίως. Η G2 Esports, που ιδρύθηκε το 2013 από τον περίφημο επαγγελματία παίκτη Carlos ‘ocelote’ Rodriguez, γρήγορα θεμελιώθηκε ως ένας τιτάνας του ευρωπαϊκού στερεώματος σε διάφορα διεθνή γεγονότα esports, με ένα εντυπωσιακό ιστορικό και πολλούς τίτλους. Η συνεργασία είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς καθώς εξελίσσουμε τα προϊόντα μας με τους gamers και για τους gamers. Επίσης υποστηρίζουμε μικρότερες, τοπικές εκδηλώσεις και LAN parties, καθώς επίσης εκπαιδεύουμε το ευρύτερο κοινό σχετικά με τα οφέλη του gaming.

About Freegr network

Από το Blogger.