Οι 3 πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού

Tον πιο πρόσφατο Παγκόσμιο Κατάλογο Απειλών για τον Φεβρουάριο του 2019 ανακοίνωσε η Check Point Research, ο τομέας πληροφοριών για απειλές της Check Point Software Technologies Ltd. Σύμφωνα με τον νέο κατάλογο απειλών το Coinhive βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην κορυφή του Παγκόσμιου Καταλόγου Απειλών για 15ο συνεχόμενο μήνα, παρά την ανακοίνωση ότι οι υπηρεσίες του θα διακόψουν τη λειτουργία τους στις 8 Μαρτίου 2019.
Οι ερευνητές της Check Point ανακάλυψαν επίσης διάφορες εκτεταμένες εκστρατείες διάδοσης του ransomware GandCrab που έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ιαπωνία, τη Γερμανία, τον Καναδά και την Αυστραλία. Αυτές οι χώρες είναι μέρος μόνο των χωρών που αποτελούν στόχο. Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες αναδύθηκαν κατά του τελευταίους δύο μήνες και οι ερευνητές της Check Point διαπίστωσαν την ύπαρξη μιας νέας έκδοσης του ransomware που διαδίδεται σε μια από τις πιο πρόσφατες εκστρατείες. Η νέα έκδοση, το Gandcrab V5.2, ενσωματώνει τα περισσότερα χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης, αλλά με μια αλλαγή στη μέθοδο κρυπτογράφησης που καθιστά αναποτελεσματικό το εργαλείο αποκρυπτογράφησης για τις προηγούμενες εκδόσεις του ransomware.
Τον Φεβρουάριο, οι επικρατέστεροι τύποι κακόβουλου λογισμικού ήταν τα προγράμματα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων. Το Coinhive παραμένει το πιο διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό, πλήττοντας το 10% των οργανισμών παγκοσμίως. Αυτό το ποσοστό ακολουθεί μια φθίνουσα τάση στην παγκόσμια επίπτωση του Coinhive, από το 18% τον Οκτώβριο του 2018 στο 12% τον Ιανουάριο του 2019, με μια μείωση 2% αυτό το μήνα. Αυτή η μείωση είναι αποτέλεσμα του αυξανόμενου κόστους εξόρυξης σε συνδυασμό με τη μείωση της αξίας του Monero. Το Cryptoloot ανήλθε στη δεύτερη θέση τον Φεβρουάριο, αντικαθιστώντας το XMRig, ακολουθούμενο από το Emotet, ένα εξελιγμένο, αυτοαναπαραγόμενο και δομοστοιχειωτό δούρειο ίππο (modular trojan) που αντικατέστησε το Jsecoin στην τρίτη θέση του καταλόγου.
Η Maya Horowitz, Διευθύντρια Πληροφοριών και Έρευνας για Απειλές στην Check Point σχολίασε:  «Όπως διαπιστώσαμε τον Ιανουάριο, όσοι δημιουργούν απειλές συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται νέους τρόπους για τη διάδοση κακόβουλου λογισμικού, δημιουργώντας παράλληλα νέες και πιο επικίνδυνες παραλλαγές των υφιστάμενων μορφών κακόβουλου λογισμικού. Η νέα έκδοση του GandCrab αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι, αν και υπάρχουν οικογένειες κακόβουλου λογισμικού που παραμένουν στον κατάλογο του πιο διαδεδομένου κακόβουλου λογισμικού επί σειρά μηνών και μοιάζουν στάσιμες, στην πραγματικότητα εξελίσσονται και αναπτύσσονται έτσι, ώστε να αποφεύγουν τον εντοπισμό.  Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, οι ερευνητές μας παρακολουθούν σε συνεχή βάση αυτές τις απειλές με βάση το DNA των οικογενειών τους κακόβουλου λογισμικού – συνεπώς, είναι κρίσιμης σημασίας για τους οργανισμούς να διατηρούν τις λύσεις ασφάλειας που χρησιμοποιούν πλήρως ενημερωμένες.»
Οι 3 πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού τον Φεβρουάριο 2019:
 1. Coinhive – Λογισμικό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί διαδικτυακή εξόρυξη του κρυπτονομίσματος Monero όταν ο χρήστης επισκέπτεται μια ιστοσελίδα, χωρίς αυτό να είναι σε γνώση του, χωρίς την έγκρισή του και χωρίς να κερδίζει ο ίδιος. Το JavaScript που εμφυτεύεται χρησιμοποιεί μεγάλο μέρος των υπολογιστικών πόρων των μηχανημάτων των τελικών χρηστών για την εξόρυξη νομισμάτων και ενδέχεται να προκαλέσει κατάρρευση του συστήματος.
 2. Cryptoloot – Λογισμικό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί την ισχύ της κεντρικής μονάδας επεξεργασίας (CPU) η του επεξεργαστή γραφικών (GPU) και τους υπάρχοντες πόρους του θύματος για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων – προσθέτοντας συναλλαγές στο blockchain και παράγοντας νέα νομίσματα. Ανταγωνίζεται το Coinhive, προσπαθώντας να το εκτοπίσει ζητώντας μικρότερο ποσοστό των εσόδων από τους ιστότοπους.
 3. Emotet – Εξελιγμένος, αυτοαναπαραγόμενος και δομοστοιχειωτός δούρειος ίππος (modular Trojan). Το Emotet κάποτε λειτουργούσε ως δούρειος ίππος υποκλοπής στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών και πρόσφατα χρησιμοποιείται ως διανομέας για άλλο κακόβουλο λογισμικό ή σε εκστρατείες διάδοσης κακόβουλου λογισμικού. Χρησιμοποιεί πολλές μεθόδους για να παραμένει στο σύστημα καθώς και τεχνικές αποφυγής για να μην ανιχνεύεται. Επιπλέον, μπορεί να διαδίδεται μέσω ανεπιθύμητων email ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) που περιέχουν συνημμένα ή συνδέσμους με κακόβουλο περιεχόμενο.
Αυτό το μήνα, το Lotoor είναι το πλέον διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό για κινητές συσκευές, αντικαθιστώντας το Hiddad στην πρώτη θέση του καταλόγου με το πιο διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό για κινητές συσκευές. Το Triada παραμένει στην τρίτη θέση.
Οι 3 πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού για κινητές συσκευές τον Φεβρουάριο:
 1. Lotoor- Εργαλείο hacking που εκμεταλλεύεται ευπάθειες στο λειτουργικό σύστημα Android για την απόκτηση δικαιωμάτων πλήρους πρόσβασης (root) σε παραβιασμένες κινητές συσκευές.
 2. Hiddad – Κακόβουλο λογισμικό Android που ανασυσκευάζει νόμιμες εφαρμογές και εν συνεχεία τις καθιστά διαθέσιμες σε κατάστημα τρίτου μέρους. Η κύρια λειτουργία του είναι η εμφάνιση διαφημίσεων, ωστόσο, είναι επίσης ικανό να αποκτήσει πρόσβαση σε σημαντικά στοιχεία ασφάλειας που ενσωματώνονται στο λειτουργικό σύστημα, επιτρέποντας σε κάποιον εισβολέα να αποκτήσει ευαίσθητα δεδομένα του χρήστη.
 3. Triada – Δομοστοιχειωτή κερκόπορτα (modular backdoor) για Android που εκχωρεί δικαιώματα superuser σε κακόβουλο λογισμικό που έχει ληφθεί, βοηθώντας το να ενσωματωθεί σε διαδικασίες του συστήματος. Το Triada έχει παρατηρηθεί επίσης ότι παραποιεί διευθύνσεις URL που φορτώνονται στο πρόγραμμα περιήγησης.
Οι ερευνητές της Check Point ανέλυσαν επίσης τις κυβερνο-ευπάθειες που γίνονται συχνότερα αντικείμενο εκμετάλλευσης. Το CVE-2017-7269 εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή των ευπαθειών που γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης, με ποσοστό 45%. Η ευπάθεια αποκάλυψης πληροφοριών OpenSSL TLS DTLS Heartbeat Information Disclosure είναι η δεύτερη πιο διαδεδομένη ευπάθεια με παγκόσμια επίπτωση 40%, ακολουθούμενη από την ευπάθεια διακομιστών ιστού που επιτρέπει την εισαγωγής κώδικα εσφαλμένης διαμόρφωσης PHPMyAdmin Misconfiguration Code Injection, που επηρεάζει το 34% των οργανισμών παγκοσμίως.
Οι 3 ευπάθειας «που γίνονται συχνότερα αντικείμενο εκμετάλλευσης» για τον Φεβρουάριο:
 1. Microsoft IIS WebDAV ScStoragePathFromUrl Buffer Overflow (CVE-2017-7269) – Μέσω της αποστολής ενός κατασκευασμένου αιτήματος διαμέσου ενός δικτύου στο Microsoft Windows Server 2003 R2 μέσω του Microsoft Internet Information Services 6.0, ένας απομακρυσμένος εισβολέας θα μπορούσε να εκτελέσει αυθαίρετο κώδικα ή να προκαλέσει συνθήκες άρνησης υπηρεσιών στον διακομιστή στόχο. Αυτό οφείλεται κυρίως σε μια ευπάθεια υπερχείλισης ενδιάμεσης μνήμης, η οποία προκαλείται από την εσφαλμένη επικύρωση μιας μεγάλης κεφαλίδας σε αίτημα HTTP.
 2. OpenSSL TLS DTLS Heartbeat Information Disclosure (CVE-2014-0160; CVE-2014-0346) – Μια ευπάθεια  αποκάλυψης πληροφοριών που υπάρχει στο OpenSSL. Η ευπάθεια οφείλεται σε ένα σφάλμα κατά το χειρισμό πακέτων heartbeat TLS/DTLS. Ένας εισβολέας μπορεί να εκμεταλλευθεί αυτή την ευπάθεια για να αποκαλύψει περιεχόμενα της μνήμης ενός συνδεδεμένου συστήματος-πελάτη ή διακομιστή.
 3. Web servers PHPMyAdmin Misconfiguration Code Injection – Μια ευπάθεια εισαγωγής κώδικα που έχει αναφερθεί για το PHPMyAdmin. Η ευπάθεια οφείλεται σε εσφαλμένη διαμόρφωση του PHPMyAdmin. Ένας απομακρυσμένος εισβολέας μπορεί να εκμεταλλευθεί αυτή την ευπάθεια αποστέλλοντας ένα ειδικά κατασκευασμένο αίτημα HTTP στον στόχο.
Ο Παγκόσμιος Κατάλογος Επίπτωσης Απειλών και ο Χάρτης ThreatCloud της Check Point βασίζονται στο ThreatCloud intelligence της Check Point, στο μεγαλύτερο δίκτυο συνεργασίας για την καταπολέμηση του κυβερνοεγκλήματος, το οποίο παρέχει δεδομένα για απειλές και τις τάσεις των επιθέσεων από ένα παγκόσμιο δίκτυο ανιχνευτών απειλών. Η βάση δεδομένων ThreatCloud περιλαμβάνει περισσότερες από 250 εκατομμύρια διευθύνσεις που αναλύονται για τον εντοπισμό bot, περισσότερες από 11 εκατομμύρια υπογραφές κακόβουλου λογισμικού και περισσότερους από 5,5 εκατομμύρια μολυσμένους ιστότοπους, ενώ αναγνωρίζει εκατομμύρια τύπους κακόβουλου λογισμικού καθημερινά.
Η πλήρης λίστα με τις 10 πιο διαδεδομένες απειλές κακόβουλου λογισμικού στην Ελλάδα για τον Φεβρουάριο είναι:
 • Coinhive – Λογισμικό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που έχει σχεδιαστεί για να εκτελεί διαδικτυακή εξόρυξη του κρυπτονομίσματος Monero όταν ο χρήστης επισκέπτεται μια ιστοσελίδα, χωρίς την έγκριση του χρήστη. Το JavaScript που εμφυτεύεται χρησιμοποιεί πολλούς υπολογιστικούς πόρους των μηχανημάτων των τελικών χρηστών για την εξόρυξη νομισμάτων, επηρεάζοντας συνεπώς την απόδοσή τους.
 • JSEcoin – Λογισμικό εξόρυξης JavaScript που μπορεί να ενσωματώνεται σε ιστότοπους. Με το JSEcoin, μπορείτε να εκτελείτε το λογισμικό εξόρυξης απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης με αντάλλαγμα μια εμπειρία περιήγησης χωρίς διαφημίσεις, νομίσματα παιχνιδιών και άλλα κίνητρα.
 • Lokibot – Το Lokibot είναι λογισμικό υποκλοπής πληροφοριών που διαδίδεται κυρίως μέσω email ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και χρησιμοποιείται για την υποκλοπή δεδομένων όπως διαπιστευτηρίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και κωδικών πρόσβασης σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων και διακομιστές FTP.
 • Emotet – Εξελιγμένος, αυτοαναπαραγόμενος και δομοστοιχειωτός δούρειος ίππος (modular Trojan). Το Emotet κάποτε λειτουργούσε ως δούρειος ίππος υποκλοπής στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών και πρόσφατα χρησιμοποιείται ως διανομέας για άλλο κακόβουλο λογισμικό ή σε εκστρατείες διάδοσης κακόβουλου λογισμικού. Χρησιμοποιεί πολλές μεθόδους και τεχνικές αποφυγής για να παραμένει στο σύστημα και να αποφεύγει την ανίχνευση. Επιπλέον, μπορεί να διαδίδεται μέσω ανεπιθύμητων email ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) που περιέχουν συνημμένα ή συνδέσμους με κακόβουλο περιεχόμενο.
 • Cryptoloot – Λογισμικό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί την ισχύ της κεντρικής μονάδας επεξεργασίας (CPU) η του επεξεργαστή γραφικών (GPU) και τους υπάρχοντες πόρους του θύματος για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων – προσθέτοντας συναλλαγές στο blockchain και παράγοντας νέα νομίσματα. Ανταγωνίζεται το Coinhive.
 • Gandcrab – Το GandCrab είναι ένα ransomware που διαδίδεται μέσω των κιτ εκμετάλλευσης κενών ασφάλειας RIG και GrandSoft, καθώς και μέσω ανεπιθύμητων email. Το ransomware λειτουργεί στο πλαίσιο ενός προγράμματος συνεργασιών, με όσους εντάσσονται στο πρόγραμμα να καταβάλλουν το 30% έως 40% των εσόδων από τα λύτρα στο δημιουργό του GandCrab. Ως αντάλλαγμα, οι συνεργαζόμενοι φορείς αποκτούν έναν πλήρως λειτουργικό διαδικτυακό πίνακα ελέγχου και τεχνική υποστήριξη.
 • XMRig – Το XMRig είναι ένα λογισμικό εξόρυξης CPU ανοικτού πηγαίου κώδικα για τη διαδικασία εξόρυξης του κρυπτονομίσματος Monero που παρατηρήθηκε σε κυκλοφορία για πρώτη φορά τον Μάιο του 2017.
 • Smokeloader – Λογισμικό λήψης δεύτερου σταδίου για Windows που χρησιμοποιείται για τη λήψη άλλου κακόβουλου λογισμικού ή άλλων πρόσθετων (plugin). Το Smokeloader χρησιμοποιεί διάφορα τρικ κατά της ανάλυσης με σκοπό την παραπλάνηση και την αυτοπροστασία. Το Smokeloader χρησιμοποιείται ευρέως για τη φόρτωση πολλών γνωστών οικογενειών κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων του δούρειου ίππου Trickbot, του λογισμικού υποκλοπής πληροφοριών Azorult και του Panda Banker.
 • Dorkbot – Λογισμικό-σκουλήκι (worm) που βασίζεται στο IRC, σχεδιασμένο για να επιτρέπει την απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα από το χειριστή του, καθώς και τη λήψη πρόσθετου κακόβουλου λογισμικού στο μολυσμένο σύστημα, με βασικό σκοπό την υποκλοπή ευαίσθητων πληροφοριών και την πραγματοποίηση επιθέσεων άρνησης υπηρεσιών.
 • Kryptik – Το Kryptik είναι ένας δούρειος ίππος που έχει ως στόχο την πλατφόρμα Windows. Συλλέγει πληροφορίες για το σύστημα και τις αποστέλλει στον απομακρυσμένο διακομιστή. Μπορεί να λαμβάνει και να εκτελεί πρόσθετα αρχεία κακόβουλου λογισμικού σε ένα μολυσμένο σύστημα.

, , ,

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Simple Post

Simple Post 2

New Carousel

Mag Post 2

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Labels

1080p 128bit 12Ghost 12MP 1821 1TB 1Teraflop 2012 22nmSRAM 24Mbps 24Mpbs 24W 25Gbps 25nm 28η Οκτωβρίου 28nm 32bit 32nm 3alityDigitalLLC 3D 3E 3G 3G.Nokia 3GHSDPA 3nm 3way 45nm 4890 4890x2 4GB 55nm 5800 5D 5G 5TB 64-bit 64bit 65nm 6core 6MBcache 790GX 7gBPS 80HDD 890FX 9150e 920Core7 936 945GSE 9600GT 9800GT αγορά ΑΕΠΙ Αεροπορία Αθήνα Αινστάιν ακρίβεια ανακύκλωση ανάπτυξη ανεργία άνθρωπος ανταγωνισιτκότητα απάτη απόδοση άρωμα ασύρματα ασφάλεια ασφαλιστικό αυξήσεις αυτοκίνητα βιβλία βίντεο βιομηχανία Βουλή Γη γιορτές Γκόρ γονείς γραφειοκρατία Δ.Ε.Η Δ.Ε.Η. δαιδίκτυο δεδομένα Δήμοι δημοκρατία δημόσιο δημοσιογραφία δημοσκόπηση διαδικτυο διαδίκτυο διαδίτκυο Δίας διάστημα διαφήμιση Διαφθορά δικαιοσύνη δίκτυα δικτύωση δίτκυο δρόμοι Δωρεάν Ε.Ε. Ε.Ε.Τ.Τ Ε.Ε.Τ.Τ. Ε.Ε.Χ.Ι Ε.Μ.Π Ε.Ρ.Τ Ε.Υ.Π. έγκλημα ΕΔΕΤ ΕΕΤΤ Εθνική ειδ ειδησεις ειδήσεις ειδήσιες εικόνα έκθεση εκπαίδευση εκπομπές έκφραση ελευθερία Ελλα΄δα Ελλάδα Ελλλάδα εμπόριο ενεργεια ενέργεια ενημέρωση Ένωση καταναλωτών ΕΠΑΚ επιδόσεις επικοινωνία επικοινωνίες επιστήμη επιστημονική επιχειρήσεις έρευνα έρωτας ευκρίνεια ευρυζωνικά ευρυζωνικότητα Ευρώπη ζωή Η.Π.Α Η.Π.Α. ηλεκρονικό ηλεκτρικά ηλεκτρονική ηλεκτρονικό ηλιακός θερμότητα Θεσσαλονίκη ιδιοκτησία ιδωιτικότητα Ιμια ΙΝ.ΚΑ ίνες Ιντερνετ Ιντερνέτ Ιστορία Κ.Π.Σ καινοτομία καιρός κάμερεςς Καρβέλας καρκίνος καταναλωτές καταναλωτής κβαντική Κίνα κινητά κλησεις κλήσεις Κλώνος κοινωνία Κομισιόν Κόσμος Κράτος κρίση κριτική κρυπτογράφηση Κυβέρνηση Κυπαρισσία Λαζόπουλος λειζερ λιμάνια λογισμικό μέλλον μεσσηνία Μετρό ΜΙΤ μουσική μπαταρίες Μπουκοτάζ νεα νέα νεολαία νοημοσύνη νοικοκυριά Νόμπελ Ειρήνης Ο.Τ.Α. Ο.Τ.Ε. Ο.ΤΕ. οθόνες οικογένεια οικολογία οικονομία οικοσύστημα Ολυμπιάδα ΟΟΣΑ οπτικές ΟΤΕ Παιδεία παιδιά παιχνίδια Παρατηρητήριο Παρελάσεις πειρατεία πειρατία περιβάλλον περιεχόμενο Περιφέρειες πιστωτικές Πλανητάριο Πληροφορία Πληροφορική πνευματική ποδόσφαιρο πολιτεία πολιτική πολιτικοί πορνό πορνογραφία Ρ.Α.Ε Ρ.Α.Ε. ράδιο ραδιόφωνο ρομπότ Ρουσσόπουλος Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΑΕ ΣΑΠΤΕ σάτυρα σέξ Σηφάκης σπορ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Σύμπαν σχολεία σχολείο σψιφι σωματίδιο ταινίες τεχ τεχνητή τεχνολογία τηλειατρική τηλεόραση τηλεπικοινωνίες τηλεφωνία Τουρισμός Τουρκία τράπεζες Τρίκαλα υγεία υπολογιστές υπολογιστής υπουργεία Υπουργέια φακελλάκι φαντασία φορ φορητοί φορητός φορτιστής φτώχεια χάκερ χειρόγραφα Χριστούγεννα ψηφιακά ψηφιακές ψηφιακή ψηφιακό A.E.P.I A.I a100fm ABL academy accurancy Acer activephase Adamo add add/remove Adobe AdobeFlash ADSL ADSLtech Advancedclock advent alcatel AM2+ AM3 AMD AMD64 AMDPuma amilo AMOLED AND Android anonymous Anti-shock antializing antivirus API Aplle apple applications APU archos ArmCortex army Arrandale Arthas Aspire4930 aspireone AsRock asus AsusTurboVEVO athens AthlonNeo AthlonX2 AthlonX3 AthlonX4 ATI ATIHDMI ATIMobilityHD ATIRadeon ATIRadeonHD Atom Atom330 AtomDuo audio avast avatar AVI Avivo Azure Backup bandogo bandwidth battery BD Beijing2008 benchmarking Bigbang bing bios BIOSTAR BIT Bizzard blackberry blackcaviar blackedition Blizard Blizzard bloggers blogs Bluetooth BluRay Bly Ray BMW Bobcat boeing bootable browser browsers BSA BT BT2.0 bug bugs BumpTop C.E.S. cache caching Caipella calc Calfeine Callibration Calpella camcorders capcom car carPC Catalyst ccleaner CE3100 Cebit CeleronD Cell Centrino2 Centrinoduo CEO CERN ces championship chat chem CherryPal chipset ChipsetH57 Chrome530gt ChromeOS Cisco Clarke cleanup ClearCMOS clockgen cloneDVD cloning cloud cloudpc cmd cmputing codecs Columbus com commodore comodo Compal computex computing concept conferences Congo conn-xTV Connection controlpanel cooler core core2duo Core2Extreme Core2Quad corei3 corei5 Corei7 Corei7Extreme corei9 CoreVpro Corsair COSMOTE cpu cpu-gpu Creative creditcard CRM CrossfireX crucial CSRF cuda cybercrime cypress D-Link Danube DART data datacenters DataTraveler DDR1066 DDR1333 DDR3 DDR4 Debian dekstop Dell demo deneb desktop Developer Devicestage Devilsmaycry4 dfi digital DigitalPro DirectX DirectX11 Displayport domain Dot doubleplay DowJones downloads DraftN Dragonplayer Drive Drivermax drivers drives DSLAM DSLR DTE DTN dualboot dualchannel DualcoreNehalem DualDVI DualGPU dualslot Dunnington DVD DVI DX11 dynabook e-commerce e-mail e-shop E.E. E3 E72 E8100 Eλλάδα EAH5850 ebay ebook eCPU EDGE EeePC EeepC1101HA EeepcT191 EETT efficiency EFI embedded emulators EN9500GT encoding energyeficient ericsson ESA eSata Ethernet Euro2008 Europe event Everex eVGA expansionpack explorer Extreme Eyefinity F6V-C1 Facebook Facebook news Facebook.internet fallout3 Fansink farcry2 FBCcache Fermi ferrariOne festival FFTH FIFA fileden filedropper filehosting files filesharing filters Finalfanatacy Firefox FireGL8650 firewall firewire800 fixes flashplayer flexible FlexiISN Flickr Flock fm Ford format Forthnet Forum FOXCONN fps framerate freegr freegr.gr Freescale frree FSB1066 FTC FTTH Fujitsu fujitsu-siemens FullHD Fusion future fx5800Quatro G-Force G300 G41 GA780SLi-DS5 gadgets gadgets tech Gameconvetion gamepad gamepay gameplay gamers games gaming gaming tech Gates Gbps GDDR3 GDDR5 Geforce Geforce220 Geforce260 Geforce9500GT Geforce9800GTX Geforcegtx280 Geforcegtx295 Geforcegtx465 Geforcegtx480 gigabit Gigabyte Gingle Glaciator globe gmaes GodofWar goldfamers Google google.tech GoogleChrome Gparted GPCPU GPRS GPS GPU gr GrandTheftAuto graphics Grass greece Greeenpower greeksubs GreenIT GSMA GT295 GT300 GTC260 gtx280 GTX295 GTX460 GTX680 Gulftown Gyy H55 hack hackers hacking hard hardcore harddrive hardwar hardware havok HCDP HD HD-DVD HD3300 HD5870 HDD HDDVD HDMI HDstreaming HDTV HDvideo Hellenic Hellenictask Hellug hgh definition highdef Hitachi hitech HMX-U10 HOL homecinema hotspot HP HPIpaq914 HSDPA HTC HTCShift HTML5.0 HTPC Huawei Hydra HydridCrosffire HydridSLI HydridSSD Hynix HyperThreading Hypertransport3 HyperXT1 I.E. I.E.8 IBM ICANN IDC IdeapdS10 Idemitsu IDF Idle IEDM IEEE IFA IFA2008 IFPI IGP Iinternet IMAGINECup imdb Inel infoquest Infosystem Intel Intel.Quad Intel945GC Intel945GSE IntelA110 IntelAtom IntelCoreDuo IntelCorei7 INTELGMAX4500 Intelmatrix IntelX58Express interface intern internet internet.E.U. internetexplorer internetradio Internettablet ION ION2 IP ip adress IPν6 iPad iphone iPlayer ipod iptv ipv6 ISP ISP. Ispironmini12 Itanium itnel Java JoliCloud K10 KatanaGTI kde-pim KDE4.1 keyboard kids Kingston Kmail Kmetalgate Konami L3cache lanparty laptop Larrabe laser law layer LCD LED Lenovo Leo LG li-ion Liano LifeSpace lifestyle Lightframe LightPeak links Linksys LiNUX live Livemesh livemessenger liveTV LLU logitech Loop LTE Lynnfield M.I.T. M93 M97 MacOS MAD Mai mainstream malware marketing matrixGTX285 Matsushita MaximusIIIFormula Mbit Meego memory messaging mews MI5remote MicroATX microSD microsoft MicroUSB MID MID. minibook mininova miniPCIe minis Mio miroamer MIT MKV MMOGs MMORPG MOBIL mobile Mobile945GM mobileWiMax mobility Moblin mobo mobos mobos785hipset models monos montevina moorestown Morph motherboard motorola mousepads movies mozilla mp3 mp3players mp4 MPEG-1 MPEG-4 Mpps msi msic msn multi-GPU multicore Multimedia Multiplayer multiplier multithreating multitouch music mybook mybookmirror myphone myspace Myunistaller NAND Nano nanotechnology NASA NASDAQ nature NC10 NEC Nehalem NeoX2 NetbookNB100 netbooks netops new news news tech Nexus NFL nForce nforce 790i nforce780 ning nintendo nokia Northbridge notebooks NSN Nvidia NvidiaGF100 NvidiaSLI nviroment Nvision2008 NVRAM Nymonyx O.T.A. O.T.E OCZ office2007 office2010 office2012 Okteta OLED OLEDTV OLPC on line online OnTelecom Open source OpenGL Openoffice3.0 Opera Operton Origami OTE OTE.ADSL Otenet overclocking Ovistore oxconn Oympic p2p P45 P55 P57 P67 P6TD Deluxe PackardBell Packet pad panasonic partition patch Pavillion pc PCB pci express pci express 3.0 PCIe PCIExpress PCIslots PDA pdf peace Penryn pentium4 pentiumE pentiumSU2700 performance PES2009 PES2010 pestaola Phenon PhenonIIX4955 PhenonX2 PhenonX49950 PhenonX6 Philips phising Phoenix phone photo Photoshop Physx PineTrail Pineview Pioneer piracy platters Playstation Playstation3 PMP portal Poulsbo power powercolor Powergate PRAM press-gr PrivateFolder procesors processlasso processors projectors proxyserver PS3 pspGo PSU Puma Q57 q9100 Qcard QPI quadchannel Quadcore QuadSLI Qualcomm Quanta Quest quicklock quicstart QVGA R800 RadeonHD Radeonhd3650 RadeonHD4830 RadeonHD4870X2 RadeonHD5830 radio radio936 Raid RAM rapidshare RealD3D Realtek recovery registry retail Ribbon riping robot rootkit router RTM RV740 RV770 rv770le RV790 RV870 S3Graphics s60 s60 touch Sabine Safari samsung sandisk Sandy SandyBridge SaoPaolo SAP Sapphire SAS sata sata3.0 SATA3.0Gbps SATA6.0Gbps school SciB science scifi Seagate search searching secure security Server2008 servers serversHTAsist services setfsb setiHome sex sfc shadermodel shaderr sharing sharp Shirt shoutcast sidebar Siemens sites skype SleepnGharge SLI SLI2 Smarconnect smartphone sms SO-DIMM SOAP soccer social networking socket socket775 software SOHO SOI Solaris son sonata Sony sony ericsson Sonyericsson sot sound sp1 sp2 sp3 space speed Speedstep Spider Sports Sprint spyware ssd SSE4.2 SSL start starwars steppinh/ModelSLAEN stream streaming Strike stuff subnotebook subnotebooks suggest Sun superleague superPC SuperRV770 surface suse symantec symbian sytemtray T101H t91 tablet TB TDD9000 TDP tech tech.news tecn Tegra2 Tegra3 Tellas terraflops Tesla tessellation TFT THQ Thuban thunderbolt timeline timings tips Tohiba tomorrow torrent Toshiba touchscreen Touchsmart touchUI Trillian Triple-SLI TriplechannellDDR3 tripleplay tripleSLI trojan truevision Tuning Turboboost turbocore Turbomemory TurboV TurionX2Ulra tutorial TV Tvout tvtuner tweaking twitter U.S.A. ubuntu UE40B6000 UEFA UEFI ugo Ui ultraportable UMPC UMTS Unisus univercity update updates url usa USB 3.0 USB2.0 USB3.0 USBflash VaioF VaioP VaioX VaioZ VDSL VEMUS Venus VIA vibering video Viewsonic virtualDub virtualization virus Vision Vista VistaSP2 visualstudio vivodi VlcPlayer vLite VMD vodafone Voip VoltageTweak Waffer watercooling WD web webcam WebOS websurfing westmere WHDI wi-fi wi-max widescreen widgets WiFi WiGig.wireless Wikipedia WilCharge WiMax Windows windows10 windows7 windows8 WindowsIstaller windowsmobile Windowsresize Windowsvista WindowsXP wireless WirelessHD wirelless WMC wordpress works workshop world worms Wow write WWF x18-m x25-m X380 X49530e X58 xbox360 XD1 Xeon7400 XeonX7460 XFX XML Xnote110 XP XPERIA X1 XPERIA X1 QWERTY XPERIA X10 Xtreme xxx Yahoo Youtube Yukon Z530 zune

2 Column Post

Translate

Mag Posts

Combined Post

Combined Posts 2

Video Posts