Κυκλοφόρησε την δωρεάν εφαρμογή Office για τα Windows 10

Η Microsoft κυκλοφόρησε την δωρεάν εφαρμογή Office για τα Windows 10 μέσω του Microsoft Store. Αν και το όνομά της μπορεί να κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι η Microsoft προσφέρει ξαφνικά δωρεάν τη σουίτα γραφείου, δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράγματα.
Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνει η Microsoft είναι η επανεφεύρεση της αρχικής εφαρμογής του My Office με μια νέα προσέγγιση, σχεδίαση και ονομασία, οπότε ο σκοπός του Οffice είναι να χρησιμεύσει ως συνοδευτική εφαρμογή, που σας βοηθά να βρείτε γρηγορότερα τα έγγραφα σας. Η εφαρμογή Οffice περιλαμβάνει επίσης και συντομεύσεις προς στις εφαρμογές της σουίτας Οffice, καθώς και μαθήματα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη εν λόγω σουίτα γραφείου.
Το περίεργο στην ιστορία είναι, ότι η δωρεάν εφαρμογή ονομάζεται Οffice στην Αμερικάνικη ιστοσελίδατου Microsft Store και παραμένει ως My Οffice στην Ελληνική έκδοση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Η σημερινή είδηση αφορά την Αμερικάνικη ιστοσελίδα, που είναι πάντα πιο ενημερωμένη. Αν και η εφαρμογή Οffice είναι δωρεάν, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις εφαρμογές της σουίτας Οffice, απαιτείται να κάνετε εγγραφή στο Οffice 365 ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Οffice 2016, το Οffice 2019 ή το Οffice Online.
Το Οffice θα έρθει προεγκατεστημένο στα Windows 10, ξεκινώντας από την επόμενη μεγάλη ενημέρωση δυνατοτήτων για το λειτουργικό σύστημα ( Απρίλιος 2019 ). Η Microsoft δεν αναφέρει αν θα επιτρέπεται στους χρήστες να απεγκαταστήσουν την εφαρμογή, αλλά υπάρχει η πιθανότητα, ιδίως επειδή το Οffice είναι διαθέσιμο στο Microsoft Store.

, ,

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.