Android

Κλειδωμένο Android ή iOS device; Ξεκλειδώστε το με το Tenorshare 4ukey!

Οι χρήστες Android ξέρετε πολύ καλά ότι αν ξεχάσετε τον κωδικό κλειδώματος της συσκευής σας, το pattern ή, ακόμα χειρότερα, αν αγοράσετε μεταχειρισμένη μια συσκευή και είναι ακόμα συνδεδεμένη με το Google account του προηγούμενου χρήστη, μπλέξατε… Θα ταλαιπωρηθείτε και ίσως τελικά χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο κατάστημα service για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στη συσκευή. Ευτυχώς, όμως, υπάρχει πλέον τρόπος να το κάνετε μόνοι σας, από την άνεση του σπιτιού σας, πανεύκολα! Η λύση ονομάζεται Tenorshare 4ukey for Android και σας την παρουσιάζουμε!
Αν, για παράδειγμα, ξεχάσατε τον κωδικό κλειδώματος της συσκευής, μπορεί να τον διαγράψει, ανεξαρτήτως μορφής κλειδώματος: Είτε είναι PIN, είτε pattern, είτε δακτυλικό αποτύπωμα ή Face lock, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Επιτυχές! Επίσης, ένα σύνηθες φαινόμενο είναι να σπάει η οθόνη αφής και να μη μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη συσκευή. Και εκεί το 4ukey for Android μπορεί να σας βοηθήσει, αφού συνδέεται μέσω υπολογιστή με τη συσκευή και παρακάμπτη την ανάγκη χρήσης της οθόνης αφής. Επίσης, αν κάποιο σκανταλιάρικο παιδί βάλει πολλές φορές λάθος κωδικό στην προσπάθειά του να ξεκλειδώσει το κινητό, και πάλι το πρόγραμμα αυτό αναλαμβάνει δράση.
Άλλο ένα γνωστό σενάριο είναι αυτό του ξεχασμένου Google account. Συχνά, χρήστες αγοράζουν μεταχειρισμένα smartphones ενώ ο προηγούμενος κάτοχος έχει ξεχάσει να διαγράψει το Google account του από αυτά. Το αποτέλεσμα είναι κατά το αρχικό setup, το κινητό να ζητάει το password του Google account αυτού, το οποίο φυσικά ο νυν κάτοχος δε γνωρίζει! Αποτέλεσμα, μια πρακτικά άχρηστη συσκευή. Το 4ukey for Android μπορεί να λύσει και αυτό το πρόβλημα με ευκολία, μέσα σε λίγα λεπτά!
Επίσης, ένα νέο και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι η δυνατότητα ξεκλειδώματος Samsung συσκευών που τείνουν να «κολλούν» στο Google account verification, κάτι που δημιουργεί πρόβλημα σε όσους αγοράζουν μεταχειρισμένες συσκευές. Με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας, η εφαρμογή της Tenorshare δίνει λύση και σε αυτό το πρόβλημα.
Πρέπει να σημειώσουμε πως σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, το 4ukey for Android κάνει full reset της συσκευής και διαγράφει όλα τα δεδομένα από τον αποθηκευτικό της χώρο, οπότε προσοχή! Το backup είναι πάντα χρήσιμο και το συστήνουμε σε όλους τους χρήστες, προληπτικά.
Η χρήση του είναι εξαιρετικά απλή: “Τρέχετε” το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, συνδέετε με USB καλώδιο το κινητό με τον υπολογιστή και επιλέγετε τι θέλετε να κάνετε. Ξεκλείδωμα συσκευής ή διαγραφή Google account; Τέλος, απλά ακολουθείτε τα βήματα που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή σας και μέσα σε λίγα λεπτά, το κινητό σας θα είναι πεντακάθαρο και ξεκλειδωμένο!
Το 4ukey for Android υποστηρίζει πάνω από 60.000 Android smartphones και το 99% των Samsung συσκευών για την αφαίρεση του FRP (Google) Lock, συμπεριλαμβανώμενων και των Galaxy S10/S10 .
Επίσης, αν είστε κάτοχοι iPhone, δείτε το 4ukey για iPhone και πως θα ξεκλειδώσετε το κλειδωμένο σας iOS device!

About Freegr network

Από το Blogger.