downloads

Stadia: Διαθέσιμο δωρεάν το PUBG και ανακοινώσεις

Συνεχίζεται η ενίσχυση της game streaming υπηρεσίας Google Stadia με νέους δυνατούς τίτλους. Η Google φέρνει στους συνδρομητές του Stadia Pro άμεση πρόσβαση δωρεάν στο PUBG και δίνει μεγάλη έμφαση στο “άμεση”, καθώς μπορούν να ξεκινούν απευθείας το παιχνίδι χωρίς να βλέπουν καν την homescreen, ενώ υποστηρίζεται cross-play με τις άλλες πλατφόρμες.
Από τις υπόλοιπες ανακοινώσεις ξεχωρίζει η συμφωνία με την EA για την προσθήκη του Star Wars Jedi: Fallen Order το φθινόπωρο, αλλά και ακόμη 5 τίτλων της εταιρείας όπως τα Madden NFL και FIFA 2020, η συμφωνία με τη Square Enix για το Octopath Traveler και ακόμα μία με τη Modus Games για το Rock of Ages III (Ιούνιο).
Σε ό,τι αφορά αποκλειστικότητες στο λανσάρισμα τους, η Google επιβεβαίωσε ότι θα δούμε πρώτα στο Stadia το Crayta, ένα παιχνίδι όπου φτιάχνεις και μοιράζεσαι με άλλους gamers τα δικά σου παιχνίδια, το Wave Break (skateboard), το Get Packed, το Embr (παιχνίδι διάσωσης με κωμικό χαρακτήρα) και το Orcs Must Die! 3.
Τέλος, για το μήνα Μάιο οι συνδρομητές του Stadia Pro θα έχουν πρόσβαση δωρεάν στα The Turing Test, Zombie Army 4: Dead War και Steamworld Heist.
Με σταθερά βήματα γεμίζει το οπλοστάσιο του Stadia.

About Freegr network

Από το Blogger.