ΤΑ παιχνίδια μεταφέρονται στην...μεγάλη οθόνη!


ΤΑ παιχνίδια πέρα από κερδοφόρα πολλές φορές γίνονται ταινίες. Έτσι εκτός από την Λάρα Κρόφτ μικρός θυμόμουν στο περιοδικό 'Αγόρι' που κυκλοφορούσε την δεκαετία του 80 το αγαπημένο μου κόμικ 'Δικαστής Ντρέντ' το οποίο είχα εκφράσει σε φίλους την πίστη ότι κάποτε θα γίνει ταινία με πρωταγωνιστή τον Συλβέστερ Σταλόνε! Τελικά δεν έπεσα έξω.
Σήμερα σχεδιάζουν- μετά το Doom- που ήταν σχετικά καλό στην μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη να γίνει ταινία και το Halo το οποίο ετοιμάζεται για το τελευταίο του τρίτο μέρος. Η είδηση αναφέρει ότι "ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών μπορούν πλέον να σημειώσουν την 25η Σεπτεμβρίου στο ημερολόγιό τους ως μια ξεχωριστή ημέρα. Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft Game Studios, τότε θα κυκλοφορήσει το Halo 3, η τελευταία συνέχεια της τριλογίας ενός από τα πιο επικά και κερδοφόρα παιχνίδια στην ιστορία της βιομηχανίας.
Σύμφωνα με τον Σέιν Κιμ, αντιπρόεδρο της Microsoft Game Studios, οι πωλήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν αυτές του Halo 2 που είχε φτάσει τα 125 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του. Το Halo 3 θεωρείται αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο όπλο της Microsoft από πλευράς αποκλειστικότητας, αφού η Bungee, η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, δεν θα προσαρμόσει τον τίτλο για καμία από τις ανταγωνιστικές κονσόλες PlayStation 3 ή Nintendo Wii.Η ανακοίνωση έρχεται μετά την κυκλοφορία της Beta έκδοσης του τίτλου, τον οποίο οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν στο Xbox 360 μέσω της υπηρεσίας Xbox Live. Η έκδοση αυτή περιέχει μόνο στοιχεία του multiplayer κομματιού του τίτλου, ενώ το σενάριο του Single Player κομματιού παραμένει επτασφράγιστο μυστικό της Micorsoft και της Bungee." Ανυπομονώ να τις απολαύσω όλες.

About Freegr network

Από το Blogger.