Αληθινή...εικόνική πραγματικότητα στο "World of Warcaft'


ΜΕΧΡΙ που θα φθάσουν τα όρια της εικοινικής πραγματικότητας ουδείς γνωρίζει αφού πλέον αυτό το όριο καθίστατια δυσδιάκρτο με την πραγματικότητα. Ετσι μετά τις πρεσβείες στο sεcond life αλλά και τα πραγματικά χρήματα που κερδίζουν οι παίκτες ήρθε η ώρα του Wow να μας πείσει ότι με μια πιστωτική κάρτα θα κάνουμε τα πάντα στο παιχνίδι.
Αν δεν με πιστεύετε διαβάστε την είδηση του φίλου expert " Συμφωνά λοιπόν με το website του WOW, με την έκδοση της νέας πιστωτικής κάρτας κερδίζετε έναν μήνα δωρεάν χρόνο παιχνιδιού. Προς το παρόν, δεν μπορείτε να αγοράσετε ψηφιακό χρήμα αλλά με κάθε αγορά σας συγκεντρώνετε επιπλέον δωρεάν χρόνο που εκφράζεται σε πόντους.
Συγκεκριμένα, ένας πόντος για κάθε δολάριο αγοράς. Κάτι που δεν θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους φανατικούς παίκτες του WOW είναι το ότι δεν μπορούν να αποτυπώσουν πάνω στην κάρτα το δικό τους Avatar. Τους δίνεται όμως η επιλογή 13 διαφορετικών σχεδίων. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση της κάρτας αλλά και τις χώρες στις οποίες κάτι τέτοιο είναι δυνατόν, θα βρείτε στο επίσημο website του WOW Visa: http://www.worldofwarcraft.com/visa/". Καλά, μήπως είμαι στο Μάτριξ και δεν το έχω καταλάβει ακόμα;

About Freegr network

Από το Blogger.