ειδήσεις

Ευρυζωνικό όνειρο χωρίς...χρονοδιάγραμμα και με παράπονα!


ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ τα παράπονα για τις υπηρεσίες των εναλλακτικών παρόχων από συνδρομητές καθώς την ίδια ώρα υποτίθεται ότι προχωρούν τα έργα ευρυζωνικής πρόσβασης και το μακρινό όνειρο των 24Mbit παραμένει για την Ελληνική περιφέρεια που απλά κοιτάζει το κέντρο με τις παραμυθένιες ταχύτητες θυμίζοντας ένα ωραίο παραμύθι!
Καλώς ή κακώς με δεδομένη τη μορφολογία της χώρας και τον υδροκεφαλισμό των μεγάλων αστικών κέντρων (σχεδόν 50% του πληθυσμού σε Αθήνα-Θεσ/νικη) δεν "συμφέρει" εναν ιδιώτη πάροχο να αναπτυχθεί με ιδία μέσα και κεφάλαια στην επαρχία. Εκτος και αν πριμοδοτηθεί απο το κράτος ή άλλους φορείς. Ή αν βαλει τέτοια τιμή για να αποσβέσει την επένδυση στην όποια περίπτωση δεν θα ειναι ανταγωνιστικός. Δικοπο μαχαιρι.
Στην περίτπωση της χώρας μας απλά τωρα τις γιορτές θα δούμε προσφορές και χαρούλες αλλα απο εξυπηρέτηση πελατών και θύρες πάπαλα. Μάλλον θα πρέπει να χαραχθεί μια ενιαία στρατηγική απο τους νέους παρόχους για το μέλλον των ευρυζωνικών συνδέσεων. Και το μέγα ερώτημά μου στο blog είναι ξεκάθαρο. Μα καλά οι εναλλακτικοί έχουν χρονοδιάγραμμα εργασιών ή κάνουν τα πάντα στα τυφλά και τώρα μας πουλάνε παραμύθια? Το αναφέρω γιατί ποτέ δεν έιδα κάτι τέτοιο στα περίφημα.. Δελτία Τύπου να μας δείξουν ότι έχουν προγραμματισμό και αυτογνωσία.

About Freegr network

1 Post a Comment:

Akis είπε...

Συμφωνώ με τα σχόλιά σου. Να προσθέσω επίσης οτι πληρώνουμε για μία συγκεκριμένη ταχύτητα και ΑΛΛΗ ταχύτητα έχουμε, φυσικά χαμηλότερη. Επίσης τον τελευταίο καιρό, περίπου 2 με 3 μήνες το Ιντερνετ έχει γίνει πιό αργό, οι ιστοσελίδες αργούν να ανοίξουν κλπ. Φυσικά αυτό ωφείλεται στο οτι λόγω των χαμηλότερων τιμών μπαίνουν νέοι συνδρομητές χωρίς να υπάρχει όμως η αντίστοιχη αναβάθμιση των servers ωστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην νέα ζήτηση.

Από το Blogger.