διαδίκτυο

Κάμερες σε.. ξεπουλημένα λιμάνια της χώρας!


ΜΕ πρόσχημα την 11η Σεπτεμβρίου στις Η.Π.Α. και τις αυστηρές διατάξεις για φύλαξη των λιμένων αλλά και την ιδιωτικοποίησή τους ασχολούνται και οι άνθρωποι της τεχνολογίας. Ο λόγος: παντού θα τοποθετηθούν κάμερες και μάλιστα πιθανόν να ελέγχονται δακτυλικά αποτυπώματα υπόπτων. Σημασία έχει ότι τα λιμάνια θα περάσουν σε ιδιωτικά χέρια από νευραλγικά σημεία της χώρας, το ποιοί ωστόσο θα ελέγχουν τις πληροφορίες και με ποιό τρόπο παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό.
Μια και τελευταία γίνεται συχνή αναφορά στο ΥΠ.ΠΟ, και με την ευκαιρία της απόπειρας για 30χρονη παραχώρηση των λιμανιών της χώρας σε ιδιώτες, θα θέλαμε να ρωτήσουμε σε ποιόν τομέα έγινε ιδιωτικοποίηση με υγιείς όρους και από αυτή να ωφελήθηκε τελικά ο πολίτης; Να δούμε λοιπόν ποιος ανέλαβε να την κάνει.
Αυτό εδώ το video λοιπόν, είναι για να θυμηθούμε ποιοι θέλουν να πουλήσουν τις υποδομές της χώρας για τις οποίες οι Ελληνες υποβληθήκαμε σε πολύχρονη λιτότητα και στερήσεις ώστε να δημιουργηθούν και να συντηρηθούν με τους φόρους μας. Αν τελικά επέλθει αύξηση του κόστους γα τις επιχειρήσεις και κατά συνέπεια για τους καταναλωτές και την εθνική οικονομία, θα αναλάβει κανείς την ευθύνη, θα βουτήξει κανείς από κανένα μπαλκόνι, η νομιμοποιούμαστε να τον σπρώξουμε εμείς; Είναι «πολλά τα λεφτά Άρη»!

About Freegr network

Από το Blogger.