τεχνολογία

Mobo M4A785D από την ASUS με AMD 785G chipset

H ASUS αποκάλυψε τη νέα σειρά motherboard M4A785D, η οποία αποτελεί το δυνατό της χαρτί βασισμένη στο AMD 785G, το νέο chipset της εταιρείας, το οποίο εξασφαλίζει βελτιωμένες επιδόσεις γραφικών μέσω φρέσκων χαρακτηριστικών, όπως η υποστήριξη DX10.1 και UVD 2.0, αυξημένα επίπεδα αντίθεσης και scaling υψηλής ποιότητας για τα αρχεία βίντεο. Μάλιστα, τα motherboard της οικογένειας M4A785D Series υποστηρίζουν μέχρι και 16GB μνήμης DDR2, τεχνολογία CrossFireX, ενώ ενσωματώνουν 8 κανάλια εξόδου για ήχο υψηλής ανάλυσης. Η σειρά ASUS M4A785D σχεδιάστηκε με όριο την νέα πλατφόρμα “Xtreme Design” της ASUS, μια μεθοδολογία στην οποία ενσωματώνονται τα συμπεράσματα από τα 20 χρόνια σχεδιαστικής εμπειρίας της εταιρείας, με στόχο να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, σε συνδυασμό με την αυξημένη ασφάλεια και την αξιοπιστία.
Αυξημένες επιδόσεις γραφικών μέσω overlocking χάρη στο GPU NOS
Με το GPU NOS της ASUS, οι χρήστες μπορούν να αυξήσουν τις επιδόσεις της κάρτας γραφικών με έναν απλό και τεχνολογικά προηγμένο τρόπο. Το GPU NOS, το πρώτο δυνατό χρηστικό εργαλείο για αυτόματο overclocking της GPU, διαβάζει σε πραγματικό χρόνο το φορτίο της κάρτας γραφικών και, όταν οι συνθήκες το απαιτήσουν, ανεβάζει αυτόματα την απόδοση της GPU, έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επιτυχία ακόμη και στις πιο βαριές γραφιστικές εφαρμογές.
Ετσι, μέσα από το εύχρηστο περιβάλλον λειτουργίας του, το GPU NOS προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής προηγμένων ρυθμίσεων για το overclocking. Έτσι, οι χρήστες μπορούν εύκολα να αλλάξουν τις παραμέτρους του overclocking επιλέγοντας μέσα από μια ειδική οθόνη την επιθυμητή τάση λειτουργίας ή τις ρυθμίσεις σχετικά με τη συχνότητα χρονισμού.
Αληθινή "έκρηξη" επιδόσεων σε πραγματικό χρόνο με το TurboV και το Turbo Key
Εξοπλισμένες με το TurboV, το πρώτο εργαλείο πραγματικού χρόνου για τον έλεγχο της λειτουργίας overclocking, οι κάρτες της σειράς M4A785D της ΑSUS επιτρέπουν στους χρήστες να αυξάνουν τις επιδόσεις του συστήματος τους χωρίς να χρειάζεται να κάνουν reboot στον υπολογιστή τους.
Τόσο το TurboV, όσο και το Turbo Key είναι εύκολα στη χρήση και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ικανοποίηση και του νέου, αλλά και του προχωρημένου χρήστη. Οπότε επιλέγοντας κάποιο από τα προφίλ χρήσης που εμφανίζονται στο εύχρηστο και φιλικό γραφιστικό περιβάλλον του TurboV και στη συνέχεια πατώντας το κουμπί της λειτουργίας Turbo, οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία overclocking και να διαπιστώσουν την άμεση έκρηξη των επιδόσεων του υπολογιστή τους, χωρίς να διακόψουν την εργασία ή το παιχνίδι τους.

About Freegr network

Από το Blogger.