ειδήσεις

Τα ατού των Windows Phone 7

Η Microsoft αποκάλυψε νέα στοιχεία για τα Windows Mobile 7. Μεταξύ άλλων θα απλοποιηθεί η επικοινωνία μετά του PC και του κινητού τηλεφώνου. Γι’ αυτό το σκοπό το Windows Phone 7 θα συνδέεται μελλοντικά αυτόματα μέσω του WLAN και του software Zune με το PC. Ένα νέο Zune Marketplace για μουσική και βίντεο όπως και το Xbox Live, θα συμπληρώνουν την online προσφορές των Windows Phone 7.
Εκτός αυτού νέες λειτουργίες θα επεκτείνουν τις δυνατότητες και την ασφάλεια του κινητού. Μια νέα υπηρεσία με την ονομασία Find My Phone, θα διευκολύνει την εύρεση και τη διαχείριση ενός χαμένου τηλεφώνου, μέσω ήχου, γεωγραφικών χαρτών και λειτουργιών κλειδώματος ή σβησίματος δεδομένων. Οι πρώτες συσκευές με τα Windows Phone 7 αναμένεται να μπουν στην αγορά μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2010.
Η Microsoft θέτει αρκετά αυστηρές προδιαγραφές στους κατασκευαστές όσον αφορά στα μοντέλα που θα ενσωματώνουν το λειτουργικό της. Αυτά θα πρέπει να διαθέτουν μια οθόνη αφής και θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με έξι συγκεκριμένα δομικά στοιχεία – ούτε λιγότερα, ούτε περισσότερα. Συγκεκριμένα: στην πρόσοψη θα πρέπει να υπάρχουν τρία κουμπιά: start, back και κουμπί αναζήτησης.

About Freegr network

Από το Blogger.