ειδήσεις

Galaxy Tab : Η Samsung παρουσιάζει νέο tablet

Αν και είχε διαρρεύσει εδώ και καιρό, η Samsung προχώρησε σήμερα στα επίσημα αποκαλυπτήρια του πρώτου της tablet το οποίο έρχεται να προστεθεί σε μια ταχεία αναδυόμενη κατηγορία υπολογιστών στην οποία κυριαρχεί το iPad.
Το tablet/slate/pad της Samsung διαθέτει οθόνη 7' ιντσών με ανάλυση 1024x600 η οποία αν και δεν είναι Super Amoled όπως θα περιμέναμε, εντούτοις έχει έντονα χρώματα και πολύ καλή ποιότητα. Όπως και στο ViewPad της ViewSonic, έτσι και η πρόταση της Samsung διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και χρησιμοποιώντας τη μπροστινή κάμερα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ακόμα και βιντεοκλήσεις. Ο επεξεργαστής του 1GHz είναι κατασκευής Cortex ικανός για αναπαραγωγή HD περιεχομένου ενώ ο αποθηκευτικός χώρος χωρίζεται σε 16 ή 32gb ανάλογα με το μοντέλο και επεκτείνεται μέσω της θύρας microSD. Δε θα μπορούσε να λείπει υποστήριξη Wi-fi 802.11b/g/n, δέκτης A-GPS και υποστήριξη multitouch.
Το Galaxy Tab στηρίζεται στο Android 2.2 (Froyo) με τη Samsung να επεκτείνει το γραφικό περιβάλλον με το TouchWiz 3.0. Επιπλέον θα βρείτε εγκατεστημένες δικές τις εφαρμογές για καλύτερη αξιοποίηση της συσκευής όπως την εφαρμογή Readers Hub η οποία ενοποιεί αρκετά προγράμματα ανάγνωσης βιβλίων και εφημερίδων μέσα από το ίδιο περιβάλλον. Παράλληλα με το Android Market, η Samsung διαθέτει και το δικό της ηλεκτρονικό κατάστημα με εφαρμογές ειδικά βελτιστοποιημένες για το Galaxy Tab.

About Freegr network

Από το Blogger.