3D

3D Vision Surround από την GeForce GTX 460 2Win

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές μέρες η EVGA παρουσίασε μια ολοκαίνουργια κάρτα γραφικών η οποία ακούει στο όνομα GeForce GTX 460 2Win. Ερχόμενη με δύο GF104 GPUs, η ολοκαίνουργια αυτή δημιουργία της EVGA, όχι μόνο επιτρέπει single-card 3D Vision Surround αλλά ταυτόχρονα υπόσχεται higher numbers σε σύγκριση με την ήδη υπάρχουσα GeForce GTX 580. Επιπλέον η GeForce GTX 460 2Win έρχεται εξοπλισμένη με σύστημα ψύξης τύπου dual-slot αποτελούμενο από τρείς ανεμιστήρες υποσχόμενοι να κρατήσουν την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών σε χαμηλά επίπεδα. Οι συχνότητες λειτουργίας της, αγγίζουν τα 700 MHz για την GPU ενώ για το shader τα 1400 MHz.
Επιπλέον έρχεται εφοδιασμένη με 2 x 256-bit δίαυλο μνήμης, μνήμη τύπου GDDR5 VRAM μεγέθους 2GB χρονισμένη στα 3600 MHz. Τέλος περιλαμβάνει τρείς DVI εξόδους αλλά και μία mini HDMI, ενώ παράλληλα λέγεται ότι μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 4 monitors ( το 3D Surround όμως είναι συμβατό μόνο με 3 monitors).
Αν και η εταιρεία δεν προέβη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την τιμή της κάρτας, εντούτοις πληροφορούμαστε ότι θα είναι φθηνότερη σε σχέση με την GTX 580. Δυστηχώς ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει ανακοινωθεί.

About Freegr network

Από το Blogger.