ειδήσεις

GeiL και Thortech με δυνατά εργαλεία...

ΜΙΑ ματιά στα τελευταία καλούδια των GeiL και Thortech απο την έκθεση Cebit 2011.
Η Thortech παρουσίασε τις δύο της σειρές τροφοδοτικών Platinum Plus, Thunderbolt Plus και Thunderbolt. Είδαμε το Platinum Plus 850W, το οποίο έχει αποδοτικότητα πάνω από 92% και modular σχεδιασμό και συνοδεύεται από το Power Meter, μια συσκευή των 5.25" με LCD οθόνη, η οποία επιτρέπει τον έλεγχο των στροφών του ανεμιστήρα και πληροφορεί τον χρήστη για την ισχύ, την τάση, τις RPM και την θερμοκρασία.
Επίσης, είδαμε το Thunderbolt Plus των 1200W το οποίο έχει πιστοποίηση 80Plus Gold με αποδοτικότητα που αγγίζει το 90%, sleeved καλώδια, ενεργό PFC (Power Factor Correction), είναι συμβατό με τα πρότυπα ATX 12V v2.3 & EPS 12V v2.91, έχει MTBF (mean time before failure) στις 120.000 ώρες, πυκνωτές στερεής κατάστασης 105° C, χαμηλό ESR και ανεμιστήρα 135 χιλιοστών.
Τελειώνοντας με τα τροφοδοτικά είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα Thunderbolt των 850W και 1000W, τα οποία δεν συνοδεύονται από το iPower Meter, διαθέτουν τέσσερις γραμμές των 12V και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τα οποία είναι ίδια με εκείνα των μονάδων της σειράς Plus.
Οι σειρές DDR3 μνημών, Ultra Plus και Value Plus, οι οποίες έχουν στόχο τους overclockers και τους χρήστες που δεν χρειάζονται ακραίες συχνότητες. Είναι διαθέσιμες σε dual-channel kits, ενώ κάνουν χρήση του ανασχεδιασμένου Plus heatspreader και της τεχνολογίας Die-hard Burn-in. Τέλος, η οικογένεια EVO Two, η οποία αποτελείται από μνήμες υψηλής αποδοτικότητας, ειδικά σχεδιασμένες για gaming συστήματα βασισμένα στις πλατφόρμες AMD AM3 ή Intel P55.
Οι DDR3 μνήμες της εν λόγω σειράς έρχονται εξοπλισμένες με ανασχεδιασμένο heatspreader το οποίο κάνει χρήση της τεχνολογίας Maximum Thermal Conduction & Dissipation (MTCD) και θα είναι διαθέσιμες σε dual-channel kits των 2GB και 4GB με συχνότητες λειτουργίας στα 2000 MHz και 2500 MHz με 6-9-6-24 και 9-11-9-27 latencies, αντίστοιχα.

About Freegr network

Από το Blogger.