3D

Νέα σειρά τηλεοράσεων LG Cinema 3D

Το κορυφαίο μοντέλο της νέας σειράς, η LG LW650S LED LCD 3D TV, είναι η πρώτη τηλεόραση CINEMA 3D παγκοσμίως που διαθέτει πιστοποίηση “Flicker Free”, προσφέροντας ζωντανότερες εικόνες και ευρεία γωνία θέασης για πιο άνετη παρακολούθηση. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα της νέας σειράς ενσωματώνουν προηγμένες εφαρμογές διαδικτυακής πλοήγησης και πρόσβαση σε streaming περιεχόμενο και υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, που παρέχονται στους καταναλωτές μέσα από την πλατφόρμα NetCast 2.0, με την άνετη χρήση του καινοτόμου Magic Motion Controller της LG.
Η συναρπαστική 3D κινηματογραφική εμπειρία που προσφέρει η LG LW650S, αρχίζει από την κορυφαία ποιότητα εικόνας, χωρίς τα συνηθισμένα φαινόμενα crosstalk και flicker, τα οποία συνοδεύουν την τρισδιάστατη θέαση με ενεργά γυαλιά. Μέσω ενός φίλτρου πόλωσης που ενσωματώνεται στην οθόνη και σε συνδυασμό με τα ειδικά σχεδιασμένα CINEMA 3D γυαλιά, οι προβαλλόμενες εικόνες είναι εξαιρετικά καθαρές και ομαλές.
Παράλληλα, τα γυαλιά LG CINEMA 3D δε χρησιμοποιούν το πρότυπο των ενεργών κλείστρων και η τρισδιάστατη προβολή είναι απόλυτα απαλλαγμένη από το τρεμόπαιγμα της εικόνας. Άλλωστε, η συγκεκριμένη καινοτομία χάρισε στην LG LW650S την πιστοποίηση Flicker Free από την Intertek και την TÜV, -δύο καταξιωμένους Ευρωπαϊκούς φορείς πιστοποίησης- κάνοντας την LW650S την παγκοσμίως πρώτη 3D τηλεόραση η οποία αποσπά αυτήν τη διάκριση. Η LW650S πρακτικά εκμηδενίζει την αίσθηση της ζαλάδας και της καταπόνησης της όρασης, που υπήρχαν σε προηγούμενες 3D τηλεοράσεις, παρέχοντας στους θεατές τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τρισδιάστατη θέαση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με περισσότερη άνεση.
Επιπλέον, όπως όλες οι τηλεοράσεις της σειράς CINEMA 3D, η LW650S συνοδεύεται από άνετα και οικονομικά 3D γυαλιά, προκειμένου όλη η οικογένεια να απολαμβάνει μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές. Μειώνοντας το βάρος μόλις στα 16 γρ., τα νέα CINEMA 3D γυαλιά της LG δε διαθέτουν ηλεκτρικά μέρη και μπαταρίες, κι επομένως δεν επηρεάζονται από ηλεκτρομαγνητικά κύματα και δε χρειάζονται ποτέ επαναφόρτιση. Επίσης, χάρη στην οικονομική τιμή τους, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν όσα ζευγάρια επιθυμούν για τους φίλους και την οικογένειά τους.
Η εκπληκτική εικόνα της LW650S ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το 3D Light Boost, μια λεπτή μεμβράνη που καλύπτει την οθόνη της τηλεόρασης και εξασφαλίζει ότι οι τρισδιάστατες εικόνες προβάλλονται με πλήρη φωτεινότητα. Κατά αυτόν τον τρόπο, εξουδετερώνεται η θαμπάδα που ορισμένες φορές επηρεάζει το 3D περιεχόμενο και η τηλεόραση προσφέρει φωτεινότερες και ευκρινέστερες εικόνες, προσφέροντας μια ανώτερη 3D εμπειρία ψυχαγωγίας.
Απο Δελτίο Τύπου

About Freegr network

Από το Blogger.