ειδήσεις

Παρών η σταθερή έκδοση του Chrome 10

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της Google, κάνουν λόγο ότι η εταιρεία έκανε διαθέσιμη για Windows, Mac και Linux την σταθερή έκδοση του Chrome 10. Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται με πλήθος διορθώσεων προβλημάτων (bugs) αλλά και με σαφώς ταχύτερη JavaScript. Επιπλέον εξοπλίζεται με πολλές νέες λειτουργίες, όπως η ικανότητα συγχρονισμού των κωδικών πρόσβασης με όλους τους υπολογιστές αλλά και η δυνατότητα κρυπτογράφησης με δική σας φράση για πρόσθετη ασφάλεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αφαιρέθηκε το feature υποστήριξης video H.264 ενώ παράλληλα η εταιρεία αναφέρει ότι θα χρησιμοποιήσει το δικό της VP8. Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι η σελίδα των ρυθμίσεων ανοίγει πλέον σε νέο tab και όχι σε παράθυρο διαλόγου.
Την Google πλέον δεν την ενδιαφέρουν οι αριθμοί των εκδόσεων, παράλληλα όμως υποστηρίζει ότι θα αυξήσει τον ρυθμό διάθεσής τους. Σκοπεύει μάλιστα να κάνει διαθέσιμη μια νέα έκδοση κάθε έξι εβδομάδες. Τέλος υπενθυμίζεται πώς ο Chrome 9 έκανε το ντεμπούτο του μόλις τέσσερις εβδομάδες πρίν.

About Freegr network

Από το Blogger.