ειδήσεις

Τέλος για την έντυπη έκδοση του PC World

Τελικά οι φήμες επαληθεύτηκαν. Το PC World, ένα από μεγαλύτερα περιοδικά υπολογιστών που κυκλοφορούν στη χώρα μας, ανακοίνωσε επίσημα στο τεύχος Δεκεμβρίου 2011 ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει.
To site του περιοδικού, το pcw.gr στο οποίο συμμετέχουν ως moderators οι δημιουργοί του freegr.gr , θα συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του όπως και τα υπόλοιπα site. Κανονικά θα συνεχίζει να εκδίδεται και το Channel Partner, το επιχειρηματικό έντυπο για το χώρο του IT.
Φήμες για το κλείσιμο του περιοδικού είχαν ακουστεί από τον Αύγουστο, την περίοδο που είχε αποφασιστεί η μείωση της τιμής του περιοδικού στα 2,9 ευρώ. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν στο κλείσιμο του περιοδικού, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι ο οικονομικός παράγοντας πρέπει να έπαιξε σημαντικό ρόλο..Σχολιασμό για αυτό το θέμα από τη συντακτική ομάδα του περιοδικού όπως και από τους αναγνώστες του μπορείτε να διαβάσετε στο forum του περιοδικού. Το πρώτο τεύχους του ελληνικού PC World είχε εκδοθεί το Ιανουάριο του 2005.

About Freegr network

Από το Blogger.