τεχνολογία

Σεξ εναντίον κινητού

Θα ακουστεί λίγο παράξενο, αλλά σύμφωνα με αμερικανική δημοσκόπηση ένα διόλου αμελητέο ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού της απέναντι ηπείρου φαίνεται να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στο «έξυπνο» κινητό του από ότι στον ή στη σύντροφό του.
Επίσης, η πρόσβαση στο διαδίκτυο, τα αυτοκίνητα, τα laptops και η τηλεόραση θεωρούνται πιο σημαντικά από την ερωτική επαφή. Πρώτο, βέβαια, στην κατάταξη έρχεται το φαγητό. Από τους 2210 ενηλίκους, οι οποίοι συμμετείχαν στην τηλεφωνική δημοσκόπηση, το 20% είπε ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς σεξ, ενώ το 26% ότι δεν μπορεί χωρίς το κινητό του. Η έρευνα έδειξε, ακόμα, ότι σχεδόν τα ¾ των ενηλίκων δήλωσαν ότι η τεχνολογία εμπλουτίζει την ερωτική ζωή τους και περίπου οι μισοί ερωτηθέντες πιστεύουν ότι βελτιώνει τις σχέσεις τους με τους φίλους τους και την κοινωνική τους ζωή.
Οι μισοί περίπου χρησιμοποιούν την τεχνολογία προκειμένου να ξεφύγουν από την πολυάσχολη ζωή τους και περίπου το 40% πιστεύει ότι τους κάνει πιο χαρούμενους. Ωστόσο, το 69% παραδέχεται ότι του αποσπά την προσοχή.Μάλιστα, έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο χρόνο έδειξε ότι 1 στους 10 Αμερικανούς παραδέχτηκε ότι στη διάρκεια της ερωτικής επαφής έστειλε κάποιο μήνυμα ή απάντησε σε κλήση στο τηλέφωνο.

About Freegr network

Από το Blogger.