ειδήσεις

To high-end Venue 11 Pro tablet της Dell

Η Dell αποφάσισε πρόσφατα να ανανεώσει και να αναβαθμίσει σε σημαντικό βαθμό το Venue 11 Prο, ένα tablet 11 ιντσών (10.8 ίντσες για την ακρίβεια), το οποίο θυμίζει αρκετά το Surface Pro της Microsoft. Το Venue 11 Pro που απευθύνεται  στους high-end users έχει υποστεί μία εμφανέστατη αλλαγή στο σχεδιασμό του (σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση του Venue 11 Pro), γεγονός που οφείλεται στην αντικατάσταση  των περισσότερο ενεργοβόρων επεξεργαστών Core i5 με νέες CPUs που ανήκουν στην οικογένεια των Intel Core M.
Οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές  επιτρέπουν την ελάττωση του μεγέθους και τους βάρους, ενώ ένα από τα πλεονεκτήματα τους είναι ότι καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια, χωρίς επίσης να θερμαίνονται. Μάλιστα, το redesigned high-end tablet της Dell είναι αυτή τη στιγμή ακόμη πιοελαφρύ και από το Surface Pro 3, ενώ παράλληλα διαθέτει μία IPS οθόνη με ποιότητα στα 1080p, 4 – 8GB μνήμης RAM (ανάλογα με το μοντέλο) και τη δυνατότητα για χρήση stylus. Ενδεχομένως η μείωση στην κατανάλωση να έχει ένα μικρό αντίκτυπο στην απόδοση, ωστόσο με την εισαγωγή των Core M επεξεργαστών το Venue 11 Pro της Dell αναμένεται να παρέχει μεγαλύτερη αυτονομία στους χρήστες του, η οποία θα ξεπερνάει τις 10 ώρες χωρίς να απαιτείται η φόρτιση της συσκευής.
dell-venue-pro-11
Όσον αφορά τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο το tablet της Dell θα προσφέρει στους χρήστες του 64GB στο basic μοντέλο, όμως θα υπάρχουν και εκδόσεις με 128GB και 256GB. Το Venue 11 Pro θα διατίθεται με ένα εξαιρετικά λεπτό πληκτρολόγιο και η τιμή του θα κοστίζει περίπου στα 699 δολάρια.

About Freegr network

Από το Blogger.