παιχνίδια

Η ώρα του φιλμ Hitman: Πράκτορας Νο. 47 πλησιάζει

Το Hitman αποτέλεσε ένα από τα πλέον διάσημα project στον κόσμο των video games, με τον φαλακρό εκτελεστή να γίνεται μία από τις κλασικότερες φιγούρες του χώρου. Η αποδοχή που είχε στο κοινό των gamers ήταν λογικό να τον φέρει και στη μεγάλη οθόνη το 2007 σε μία ταινία που είναι αλήθεια δεν ενθουσίασε. Η δεύτερη απόπειρα είναι ήδη έτοιμη και μένει να δούμε εάν η 2oth Century Fox κατάφερε κάτι καλύτερο.
Στο φιλμ πρωταγωνιστεί ο γνωστός από το HomelandRupert Friend αλλά και ο Zachary Quinto του Star Trek, ενώ ο Ciaran Hinds προφανώς και είναι εδώ για να προσδώσει μεγαλύτερο ειδικό βάρος στο καστ και στην ταινία.
Ο Πράκτορας No. 47 του σεναρίου δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από την τέλεια φονική μηχανή, ο απόλυτος επαγγελματίας εκτελεστής, το αποκορύφωμα δύο δεκαετιών έρευνας -και 46 προηγούμενων παρόμοιων πρακτόρων-κλώνων. Ο τελευταίος του στόχος είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει να ξεκλειδώσει το μυστικό του παρελθόντος του Πράκτορα No. 47 για να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων με ικανότητες που ξεπερνούν ακόμη και τις δικές του.
Η ταινία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 3 Σεπτεμβρίου σε διανομή Odeon.

About Freegr network

Από το Blogger.