freegr.gr

Η πρώτη ταινία virtual reality για το Samsung Gear VR

Η πρώτη ταινία virtual reality για το Samsung Gear VR είναι γεγονός, βρίσκεται στο στάδιο των γυρισμάτων και ανήκει στην κατηγορία των θρίλερ. Η ταινία έχει τον τίτλο “Gone”, θεωρείται ένα virtual reality suspense thriller, ενώ για την παραγωγή της η Samsung συνεργάζεται με το στούντιο Skybound Entertainment. Η ταινία αυτή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα Samsung Gear VR κράνη, ενώ υπεύθυνος για την παραγωγή της είναι ο παραγωγός J.T. Petty.
O Petty έχει ασχοληθεί με το σενάριο του Tom Clancy’s Splinter Cell της Ubisoft, ενώ η Skybound Entertainment έχει ασχοληθεί με τη δημιουργία του comic The Walking Dead, το οποίο αργότερα έγινε και σειρά για την τηλεόραση με ιδιαίτερη επιτυχία και φανατικό κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο. Η συνεργασία της Skybound με την Samsung είχε ήδη ανακοινωθεί από την εποχή της CES 2015, αλλά δεν είχαν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες τότε.
Τώρα, έγινε γνωστό ότι η συνεργασία αυτή αφορά σε μία ταινία virtual reality. Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής της ταινίας, ενώ το 3D είναι ένας εμπλουτισμός του κινηματογραφικού περιεχομένου, η επιλογή της δημιουργίας μίας ταινίας στο virtual reality αποτελεί μία εντελώς νέα εμπειρία για τον θεατή. Οι προκλήσεις για τους παραγωγούς είναι μεγάλες, καθώς είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το πού κοιτά ο θεατής μέσα στο κράνος του.

About Freegr network

Από το Blogger.