freegr.gr

SONY Xperia Z4 Tablet: Το πρώτο 4G+ Tablet στην Ελλάδα

Το πρώτο 4G+ Tablet στην Ελλάδα, το υψηλής αισθητικής SONY Xperia™ Z4 Tablet, φέρνει στους πελάτες της αποκλειστικά η COSMOTE, για να μπορούν να σερφάρουν στο internet με τις απίστευτες ταχύτητες του 4G+ δικτύου της.Το SONY Xperia Z4 Tablet είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο 10’’ Tablet στον κόσμο[1]. Κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, με ειδικό γυαλί, μεταλλικές γωνίες από ανοξείδωτο ατσάλι, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Ο πανίσχυρος οκταπύρηνος επεξεργαστήςSnapdragon™ 810 της Qualcomm® 64-bit, σε συνδυασμό με το 4G+ δίκτυο της COSMOTE, επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο Internet και να κατεβάζει τα email του με απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, αλλά και να απολαμβάνει ταινίες και video χωρίς καθυστερήσεις.
02_Xperia_Z4_Tablet_Black_Front_Slant
Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγεται και η πιο φωτεινή οθόνη αφής 10'' στον κόσμο, με ανάλυση 2K για εξαιρετική εμπειρία θέασης. Εξαιρετικός είναι και ο ήχος (High Res Audio) του SONY Xperia Z4 Tablet που αγγίζει τα επίπεδα ποιότητας ήχου ενός στούντιο ηχογράφησης. Επίσης, διαθέτει μπαταρία μεγάλης διάρκειας, ικανή να αναπαράγει βίντεο έως και 17 ώρες, κυρίως κάμερα 8MP, μπροστινή κάμερα 5.1MP ιδανική για selfies, ενώ υποστηρίζει λειτουργικό Android 5.0 Lollipop.
06_Xperia_Z4_Tablet_Black_Water
Πρόκειται για μια ακόμη κορυφαία συσκευή τεχνολογίας 4G+, που η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα ήδη από τις αρχές του έτους, βελτιώνοντας απίστευτα την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet, με ταχύτητες έως 300Mbps. Η COSMOTE διαθέτει το 4G+ σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.Το SONY Xperia Z4 Tablet διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα, στα 699€ (Η τιμή είναι ενδεικτική και συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ) ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go AnyWay, σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

About Freegr network

Από το Blogger.