τεχνολογία

4K Οθόνη 43 ιντσών ετοιμάζει η Philips

Όταν η επιφάνεια δεν είναι ποτέ αρκετή, κάπου εκεί έρχεται η Philips για να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση προσφέροντας μια τεράστια οθόνη με εξίσου τεράστια ανάλυση!
Ο λόγος για την BDM4350UC, μια οθόνη που έρχεται για να συνοδέψει την ήδη διαθέσιμη BDM4065UC (που όπως αντιλαμβάνεστε από το όνομά της έχει διαγώνιο 40 ιντσών) και κυρίως για να μεγαλώσει το μέγεθος διατηρώντας την ίδια ανάλυση, 4K.
Το Panel της είναι IPS στα 60Hz και παρέχει contrast 1200:1 ενώ εκ φύσεως, οι γωνίες θέασης κυμαίνονται σε πολύ καλά επίπεδα αγγίζοντας και τις 178 μοίρες. Η οθόνη έχει πραγματική διαγώνιο 42.51 ίντσες και ενσωματώνει ανάλυση 3840 x 2160 pixel έχοντας παράλληλα πυκνότητα 103.64 PPI και θεωρείται αρκετά άνετη ακόμη και για καθημερινή χρήση εάν η θέαση γίνεται από κάποια απόσταση μεγαλύτερη του 1 μέτρου.
Η σχεδίαση είναι μινιμαλιστική και μόνο τα τέσσερα "χρωμιωμένα" πόδια της ξεχωρίζουν με ευκολία στο μάτι του "περαστικού". Παράλληλα, η Philips έχει ενσωματώσει εισόδους εικόνας Display Port 1.2, δύο HDMI 2.0 με MHL, 4x USB 3.0 θύρες (η μια για fast charging), έξοδο ακουστικών 3.5mm και μια είσοδο για να οδηγήσει τα δύο ενσωματωμένα ηχεία των 7W. Επιπλέον, διαθέτει και σύνδεση VGA για χρήση σε παλιότερα συστήματα, ενώ φιλοξενεί όλες τις απαραίτητες τρύπες τσα πρότυπα της VESA. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή της στην Ευρωπαϊκή αγορά ανέρχεται σε 799€.

About Freegr network

Από το Blogger.