ειδήσεις

Ο ΨΗΦΙΑΚΌΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ..FACEBOOK ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ!

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε πώς το μεγαλύτερο μέσω κοινωνικής δικτύωσης, συλλέγει κάποια στοιχεία για εμάς. Ξέρετε όμως ποια ακριβώς είναι; Φαίνεται πως το Facebook προχώρησε σε μια καλή κίνηση θέλησης και μας τα αποκάλυψε. Πολλά από τα στοιχεία που δίνουν ίδιοι οι χρήστες όταν φτιάχνουν το προφίλ τους, είναι προσωπικά όμως χρησιμοποιούνται από τους διαφημιστές προκειμένουν να αξιοποιήσουν καλύτερα τα προιόντα τους.
 Το εντυπωσιακό είναι ότι οι πληροφορίες αυτές δεν συγκεντρώνονται μόνο μέσω της δραστηριότητας των χρηστών στο Facebook, αλλά από τη συνολική παρουσία τους στο διαδίκτυο, καθώς πολλές εφαρμογές είναι συνδεδεμένες με την πλατφόρμα. Μερικά από τα 98 στοιχεία που το Facebook γνωρίζει για εσάς είναι τα παρακάτω:
  Τοποθεσία Ηλικία Φύλο Γλώσσα Επίπεδο εκπαίδευσης Εισόδημα Ιδιοκτησία ακινήτων Αξία ακινήτων Οικογενειακή σύνθεση Σχέσεις Προδιάθεση για ανάμειξη στην πολιτική Πολιτική τάση Εργασία Αν οδηγείτε μοτοσικλέτα ή αυτοκίνητο Αν σκοπεύετε να αγοράσετε αυτοκίνητο Αν παίζετε ηλεκτρονικά παιχνίδια Αν ανήκετε σε κάποιο σωματείο/συνδικάτο Το είδος της πιστωτικής σας κάρτας Τι είδους προϊόντα αγοράζετε Και πάει λέγοντας καθώς συνολικά το Facebook συλλέγει 98 διαφορετικά είδη πληροφοριών για τον κάθε χρήστη του.

About Freegr network

Από το Blogger.