ειδήσεις

Το MSI GV62 7RC προσφέρει δυνατό gaming

Τα προσιτά gaming notebooks αρχίζουν να καταλαμβάνουν την αγορά και η MSI αποκαλύπτει το GV62 7RC το οποίο φοράει Core i7 επεξεργαστή Kaby Lake γενιάς καθώς και την MX150 GPU. Το notebook συγκαταλέγεται στα entry level notebooks της αγοράς, με επιδόσεις που δε θα απογοητεύσουν, ιδίως στο CPU κομμάτι. 
Τα notebooks ενσωματώνουν επεξεργαστές της οικογένειας Kaby Lake από τον μικρότερο i3 7100 μέχρι και τον κορυφαίο 7700HQ έχοντας ενδιάμεση στάση τον i5 7300HQ. Η κάρτα γραφικών στο συγκεκριμένο είναι η MX150 της NVIDIA που σύμφωνα με τα δεδομένα της εταιρίας είναι κατά 64% ταχύτερη από τον προκάτοχό της, την GTX 940MX που βρίσκεται στο εσωτερικό πολλών φορητών μέχρι και σήμερα. 
Η οθόνη των 15.6 ιντσών είναι ανάλυσης 1080p και τύπου IPS ενώ ανάμεσα σε features του συναντάμε και την Cooler Booster λύση ψύξης που προσφέρει έως και 10% χαμηλότερες θερμοκρασίες, το MSI SHIFT overclocking utility για αύξηση των επιδόσεων καθώς και κόκκινο backlit πληκτρολόγιο με την υπογραφή της SteelSeries. Τέλος, όσον αφορά την τιμή του, το GV62 θα κυκλοφορήσει σύντομα στα $749 στην αγορά.

About Freegr network

Από το Blogger.