ειδήσεις

ORII για φωνητικό χειρισμό του smartphone

To ORII είναι ένα έξυπνο δαχτυλίδι με τη βοήθεια του οποίου μπορεί κανείς να δώσει φωνητικές εντολές στο smartphone του. Η σύνδεση του ORII με το smartphone γίνεται μέσω Bluetooth και εκτός από τη δυνατότητα των φωνητικών εντολών, επιτρέπει τη μεταφορά ήχου από το smartphone προς το δαχτυλίδι. 
Το μόνο που έχει να κάνει εκείνος ή εκείνη που το φορά είναι να βάλει το ORII κοντά στο αυτί του και να ακούσει αυτό που αναπαράγεται τη δεδομένη στιγμή από το συνδεδεμένο κινητό τηλέφωνο. Ουσιαστικά, με το ORII μπορεί κανείς να έχει μία πραγματική hands free εμπειρία χειρισμού του smartphone. Με τη βοήθεια του δαχτυλιδιού μπορεί κανείς να πραγματοποιεί κλήσεις, να στέλνει μηνύματα, να ανεβάζει posts στα social media και πολλά άλλα. Μπορεί να λειτουργήσει σε συνδυασμό με τη Siri και τον Google Assistant, ενώ μπορεί να συνεργαστεί με κινητά που έχουν λειτουργικό σύστημα Android και iOS. 
Πάνω στο δαχτυλίδι ORII υπάρχουν και ειδικά φώτα LED για να μπορεί να βλέπει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει στο συνδεδεμένο smartphone. To έξυπνο δαχτυλίδι είναι ένα project που έχει ξεκινήσει να εξελίσσεται από το 2015, όπως μας ενημερώνει το TechCrunch, αλλά τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, βρισκόταν σε διαδικασία άντλησης χρηματοδότησης μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter, από όπου μπορεί να το αποκτήσει κανείς στην τιμή των 99 δολαρίων.

About Freegr network

Από το Blogger.