freegr

Windows 10 1903 Upgrade η Microsoft αφαιρεί 3 blocks

Η Microsoft αφαίρεσε τρία μπλοκ αναβάθμισης στα Windows 10 της έκδοσης 1903 μετά την επίλυση των τριών κρίσιμων ζητημάτων που επηρέαζαν ορισμένες από τις συσκευές των Windows και είχαν αποκλειστεί από την ενημέρωση.
Σύμφωνα με το Windows Release Health Dashboard, το πρώτο ζήτημα που επιδιορθώθηκε από τη Microsoft προκαλούσε απώλεια λειτουργικότητας στην εφαρμογή Dynabook Smartphone Link μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης του Windows 10 May 2019 Update.
“Η απώλεια λειτουργικότητας μπορούσε να επηρεάσει την εμφάνιση αριθμών τηλεφώνου στο μενού Κλήσεις αλλά και τη δυνατότητα απάντησης στις τηλεφωνικές κλήσεις από έναν υπολογιστή Windows”, αναφέρει η εταιρεία.

Windows 10

Το δεύτερο πρόβλημα που επιδιορθώθηκε οδηγούσε σε απώλειες ήχου στις συσκευές που χρησιμοποιούσαν την δωρεάν Dolby Atmos for home theater extension ή την επί πληρωμή Dolby Atmos for headphones extension “που εγκαταστάθηκε μέσω του Microsoft Store λόγω σφάλματος στην διαμόρφωση αδειών χρήσης”.
Το πρόβλημα παρουσιαζόταν επειδή οι χρήστες δεν μπορούσαν να ενεργοποιήσουν τις επεκτάσεις του Dolby Atmos και δεν μπορούσαν να συνδεθούν με την εφαρμογή Dolby Access.
Το τρίτο πρόβλημα που εμφάνιζε το σφάλμα “Αυτό το PC δεν μπορεί να αναβαθμιστεί στα Windows 10” αφορούσε συσκευές με Windows που διέθεταν εσωτερικούς σκληρούς δίσκους με εξωτερικές συσκευές USB ή κάρτες μνήμης. Και αυτό το πρόβλημα επιδιορθώθηκε από το Redmond.
Αν είχατε ένα από τα παραπάνω προβλήματα και δεν μπορούσατε να εγκαταστήσετε το Windows 10 May 2019 Update, από σήμερα μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά. 
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες μέχρι να μπορέσει ο υπολογιστής σας  να “δει” ότι μπορεί να αναβαθμίσει  στο May 2019 Update.
Η Microsoft αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να εμποδίζει την εγκατάσταση σε ορισμένες συσκευές των Windows με προβλήματα συμβατότητας.
Η εταιρεία αναφέρει πέντε block ενημερώσεων για προβλήματα συμβατότητας στα Windows 10 της έκδοσης 1903:

• Δεν είναι δυνατή η εύρεση ή η σύνδεση συσκευών Bluetooth
• Η φωτεινότητα της οθόνης ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται στις ρυθμίσεις
• Το Intel Audio εμφανίζει μια ειδοποίηση intcdaud.sys
• Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής Κάμερα
• Απώλεια σύνδεσης Wi-Fi

About Freegr network

Από το Blogger.