freegr

TO Cloud Download feature θα επαναγκαθιστά τα Windows 10

Η Windows 10 20H1 update (version 2004) θα έχει ένα νέο Cloud Download feature το οποίο θα σου δίνει τη δυνατότητα άμεσης επιδιόρθωσης του desktop ή του laptop σου από μια corrupted εγκατάσταση του λειτουργικού. Αν έπρεπε ποτέ να προβείς στην επανεγκατάσταση των Windows 10 ή στο reset εξαιτίας προβλημάτων με τις επιδόσεις ή άλλων τεχνικών ζητημάτων, γνωρίζεις από πρώτο χέρι, ότι η διαδικασία απαιτεί πρόσθετο χρόνο και φυσικά μια εγκατάσταση των Windows 10 που δεν έχει γίνει corrupted. Αν τα αρχεία εγκατάστασης του OS έχουν γίνει corrupted, δεν θα μπορείς να κάνεις reset των Windows 10 και θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα ISO image για να ξαναπεράσεις τα Windows.
Αυτή τη στιγμή, η επανεγκατάσταση των Windows 10 χρησιμοποιεί ένα image (δηλαδή μια εικόνα δίσκου) των Windows που το laptop σου διαθέτει από τότε που βγήκε από το εργοστάσιο του κατασκευαστή. Και επειδή μπορεί να είναι αρκετών μηνών το ISO αρχείο, θα πρέπει να εγκαταστήσεις ξανά από την αρχή τα updates.
Αυτή τη στιγμή τα Windows 10 περιλαμβάνουν το Reset your PC option που είναι είναι ένας πολύ γρήγορος και εύκολος τρόπος για την επανεγκάτασταση των Windows. Τα Windows 10 συγκεντρώνουν όλα τα αρχεία του συστήματος που απαιτούνται για την επανεγκατάσταση όταν επιλέγεις να κάνεις reset το PC και δεν απαιτείται ένα recovery partition από τον κατασκευαστή. Με το Windows 10 Cloud Download, η Microsoft έρχεται να λύσει όλα τα μειονεκτήματα της παραδοσιακής μεθόδου reset. Αντί να χρησιμοποιεί τα ήδη υπάρχοντα system files, το CLOUD Download feature δίνει εντολή στα Windows να κατεβάσουν τα αρχεία εγκατάστασης από τους servers της Microsoft.
Ως εκ τούτου θα επιστρέψεις στα Windows 10 πιο γρήγορα και η διαδικασία του reset δεν θα αποτύχει ακόμη και αν τα αρχεία της εγκατάστασης έχουν γίνει corrupted.  Κατά τη διαδικασία αυτή, η εταιρεία εγκαθιστά την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10 μαζί με όλες τις ενημερώσεις. Μάλιστα, η εταιρεία αναφέρει ότι το Windows Cloud Recovery feature θα εφαρμόσει όλα τα customizations του OEM και δεν θα αφαιρέσει το bloatware στο PC σου. Οι χρήστες, χρειάζονται τουλάχιστον 2.82GB δεδομένων ή Wi-Fi για την επανεγκατάσταση του OS μέσω του cloud.

About Freegr network

Από το Blogger.