Android

How to: «τρέξτε» Android εφαρμογές στα Windows 10!

Η ενημέρωση, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Samsung Unpacked 2020 στις 5 Αυγούστου, σας επιτρέπει να καρφιτσώσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές για κινητά Android στη γραμμή εργασιών ή στο μενού Έναρξη στον υπολογιστή σας με Windows 10 για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση. Οι εφαρμογές θα ανοίγουν σε ξεχωριστά παράθυρα από την εφαρμογή “Your Phone“, επιτρέποντάς σας να τις χρησιμοποιήσετε με τον ίδιο τρόπο, όπως και στο τηλέφωνό σας. Με πολλούς ανθρώπους να εξακολουθούν να εργάζονται από το σπίτι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η δυνατότητα πρόσβασης σε εφαρμογές τηλεφώνου σε μια μεγαλύτερη οθόνη επιτραπέζιου ή φορητού υπολογιστή, με ποντίκι, touchpad, γραφίδα ή οθόνη αφής, θα μπορούσε να βοηθήσει στο multitasking.
Αν και η λειτουργία έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί γενικά για όλες τις περιπτώσεις, σε αυτό το σημείο είναι διαθέσιμη μόνο για τηλέφωνα Samsung Galaxy. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων τηλεφώνων στον ιστότοπο υποστήριξης της Microsoft.

Τι χρειάζεστε για την εκτέλεση Android εφαρμογών στον υπολογιστή σας με Windows 10;

  • Καταρχάς, θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή που τρέχει Windows 10 και το επίπεδο ενημέρωσης θα πρέπει να είναι του Οκτωβρίου 2019 ή μεταγενέστερη. Για να ελέγξετε την έκδοση των Windows στον υπολογιστή σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Ενημερώσεις και ασφάλεια> Έλεγχος για ενημέρωση.
  • Δεύτερον, θα πρέπει να έχετε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής “Your Phone” (Το τηλέφωνό σας). Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει την εφαρμογή με τα Windows.
  • Τρίτον, το smartphone σας θα πρέπει να τρέχει Android 9 ή νεότερη έκδοση.
  • Τέλος, το τηλέφωνό σας και ο υπολογιστής σας θα πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi για να λειτουργήσει η εφαρμογή.

Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές Android στο Windows 10 PC ή laptop σας;

Μόλις έχετε όλα όσα χρειάζεστε και το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστής σας, το παράθυρο της εφαρμογής «Το τηλέφωνό σας» (Your Phone) θα εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας. Για να ανοίξετε τις εφαρμογές Android στον υπολογιστή σας:
  • Κάντε κλικ στη συντόμευση Apps (Εφαρμογές) από το μενού στα αριστερά. Θα δείτε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχετε στο τηλέφωνό σας.
  • Κάντε κλικ στην εφαρμογή που θέλετε από τη λίστα και θα ανοίξει σε ξεχωριστό παράθυρο στην οθόνη του υπολογιστή σας.
Σημειώστε ότι δεν θα λειτουργούν όλες οι εφαρμογές με το ποντίκι ή το πληκτρολόγιό σας, αλλά πολλές θα λειτουργούν.
Δείτε παρακάτω και μερικές ακόμη συμβουλές για τη χρήση των εφαρμογών για κινητά στην επιφάνεια εργασίας με το ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας, σύμφωνα με τη Microsoft:
  • Με μονό κλικ θα συμπεριφέρεται το ίδιο με οποιαδήποτε αλληλεπίδραση μιας αφής ή ενός πατήματος.
  • Με δεξί κλικ οπουδήποτε στην οθόνη του τηλεφώνου σας θα μεταβείτε στην προηγούμενη σελίδα.
  • Με κλικ και κράτημα θα συμπεριφέρονται το ίδιο με την αλληλεπίδραση με πάτημα / κράτημα.
  • Με κλικ, κράτημα και σύρσιμο θα μπορείτε να επιλέξετε περιεχόμενο.
  • Με κύλιση του ποντικιού μπορείτε να μετακινηθείτε μεταξύ σελίδων κάθετα ή οριζόντια.
[Πηγή] :

About Freegr network

Από το Blogger.