Η HP Λανσάρει ένα νέο Portfolio Υπολογιστών Gaming


 Η νέα σειρά Victus της HP κάνει το ντεμπούτο της με τον φορητό υπολογιστή 16 ιντσών βασισμένο στο DNA του ΟΜΕΝ, η οποία δημιουργήθηκε για mainstream gamers.

H OMEN σειρά προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες hardware και software με ένα πιο βιώσιμο σχεδιασμό, κατασκευασμένη από πλαστικό που έχει συλλεγεί από τον ωκεανό και ανακυκλωμένα υλικά. 

Η HP παρουσίασε το πιο πρόσφατο υλικό και λογισμικό για παιχνίδια που έχει σχεδιαστεί για τους σημερινούς gamers με τους ισχυρούς OMEN 16 και OMEN 17, τις φωτεινές και ευέλικτες OMEN 25i Gaming οθόνες και τη δυνατότητα ομαδικού gaming με τη λειτουργία ΒΕΤΑ του OMEN OASIS στο OMEN Gaming Hub. Η εταιρεία έκανε επίσης το ντεμπούτο του Victus από την HP, ένα portfolio υπολογιστών gaming επιπέδου mainstream νέας γενιάς, σε φορητό υπολογιστή 16 ιντσών.

Το gaming συνεχίζει να αποτελεί διέξοδο για ψυχαγωγία και σύνδεση με φίλους. Δύο στα τρία άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας βίντεο και παίζοντας παιχνίδια από ό, τι πριν από την πανδημία, με ένα στα τέσσερα παιχνίδια να διαρκεί τρεις έως τέσσερις ώρες περισσότερο και σχεδόν ένα στα πέντε παιχνίδια, έξι έως δέκα ώρες περισσότερο την εβδομάδα. Το χαρτοφυλάκιο για τα παιχνίδια νέας γενιάς της HP έχει σχεδιαστεί τόσο για βετεράνους gamers όσο και για ενθουσιώδεις εξερευνητές του είδους για να διασκεδάζουν, να συνδέονται και να έχουν τη δυνατότητα να διακρίνονται στα αγαπημένα τους παιχνίδια.

«Η συνεχής εστίασή μας στο gaming αποσκοπεί στη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογιών που προωθούν την εξέλιξη για όλους, είτε πρόκειται για πιστούς χρήστες του OMEN είτε για νεοεισερχόμενους σε αυτό τον αναπτυσσόμενο και ατελείωτα διασκεδαστικό τομέα», δήλωσε η Τζούντι Τζόνσον, Διευθύντρια Gaming και Esports της HP Inc. Προσφέρουμε μια προσιτή λύση για όποιον επιθυμεί την gaming εμπειρία με τον Victus της HP, υψηλή ισχύ και απόδοση με νέες προσθήκες στη σειρά OMEN και το OASIS, μια νέα δυνατότητα του OMEN Gaming Hub, για τη βελτιστοποίηση του gameplay streaming, φέρνοντας τους ανθρώπους πιο κοντά».

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ

Οι έμπειροι gamers διψούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο hardware και software που τους επιτρέπουν να βιώσουν τα τρέχοντα games στις μέγιστες ρυθμίσεις, ώστε να νιώθουν πραγματικά μέσα στο παιχνίδι, στην κατάκτηση της νίκης την τελευταία στιγμή. Οι τελευταίες προσθήκες στο οικοσύστημα του OMEN επικεντρώνονται στην παροχή νέων εμπειριών που υπερβαίνουν το αναμενόμενο ώστε να παραμείνουν οι gamers συνδεδεμένοι, ψυχαγωγημένοι και ενθουσιασμένοι για τη συνέχεια.

Ο OMEN 16 κάνει το μεγάλο του ντεμπούτο με:

 • Απόδοση Κορυφαίου Επιπέδου: Απολαύστε εκπληκτικά γραφικά για να ζωντανέψετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια με τις GPU για  laptop NVIDIA® GeForce® RTX™ 3070 8 GB  ή τα βασισμένα στην αρχιτεκτονική AMD RDNA ™ 2 γραφικά. Χωρίς όρια περιεχόμενο με Mobile επεξεργαστές Intel® Core ™ i7-11800H7 ή 8-core AMD Ryzen ™ 9 5900HX. Τρέξτε γρήγορα πολλές εφαρμογές με μνήμη έως 32 GB DDR4 3200 MHz και τα παιχνίδια αποκτούν εξαιρετικά γρήγορη πρόσβαση σε κρίσιμα αρχεία με έως 1TB PCIe Gen 4×4 SSD ή έως και δύο SSDs 1TB PCIe σε διάταξη Raid0.

 • Λιγότερη Θερμότητα: Οι καινοτομίες της HP στον εσωτερικό σχεδιασμό συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με λεπίδες 2,5 φορές λεπτότερες και με πάνω από 200% περισσότερες σε σύγκριση με τον OMEN 15, έτσι ώστε η ροή του αέρα να αυξάνεται για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του εσωτερικού εξοπλισμού. Εν τω μεταξύ, οι συνεδρίες παιχνιδιού διαρκούν περισσότερο από οπουδήποτε με αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας από 52,5Whr σε 83Whr11, με αυτονομία έως και 9 ώρες.

Ο OMEN 17 φτάνει στην πιο εξελιγμένη του μορφή με:

 • Gaming Επιπέδου Desktop: Περιηγηθείτε στα τελευταία κορυφαία παιχνίδια με τις GPU NVIDIA® GeForce® RTX™ 3080 για Laptop 16 GB με μέγιστο TGP έως 165W και επεξεργαστή Intel® Core ™ i9-11900H7. Κάντε πολλά πράγματα μαζί στο παιχνίδι, στα προγράμματα περιήγησης ή σε άλλες εφαρμογές όπως ένας επαγγελματίας με μέγιστη μνήμη 32 GB DDR4 3200 MHz και παίξτε γρηγορότερα και με περισσότερο πάθος με SSD έως 1TB PCIe Gen 4×4 ή έως και δύο 1TB PCIe SSD σε διάταξη Raid 0.
 •  Λεπίδες Ψύξης: Παίξτε άνετα με χαμηλότερες θερμοκρασίες χωρίς το άγχος της υπερθέρμανσης του υπολογιστή όταν παιδεύεστε με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια χάρη στην προσθήκη 24άρων επιπλέον λεπίδων που είναι 17% πιο λεπτές σε συνδυασμό με 14% μεγαλύτερο άνοιγμα εξόδου, οι οποίες συμβάλλουν στη μείωση της θερμοκρασίας κατά -5 ° C στην επιφάνεια του πληκτρολογίου σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, δίνοντας μια αίσθηση άνεσης στον παίκτη.

Χαρακτηριστικά Laptop OMEN 16 και OMEN 17:

 • Εντυπωσιακά Οπτικά Εφέ: Οι γρήγορες εναλλαγές στα παιχνίδια έχουν ομαλή ροή στην IPS οθόνη QHD 165Hz με χρόνο απόκρισης 3ms και 100% sRGB. Για πρώτη φορά τα laptop της σειρά OMEN, διαθέτουν την πιστοποίηση  Eyesafe® της TÜVRheinlan για χαμηλά επίπεδα μπλε φωτισμού ώστε να μην κουράζονται τα μάτια στις πολύωρες συνεδρίες παιχνιδιού. Οι βελτιώσεις στο φωτισμό συναντώνται και στο πληκτρολόγιο όπου κάθε πλήκτρο διαθέτει RGB και σε συνδυασμό με το OMEN Gaming Hub Light Studio επιτυγχάνεται η προσαρμογή της εμφάνισης του πληκτρολογίου στις ανάγκες κάθε παιχνιδιού. 
 • Βελτιωμένη Ψύξη: Η αποτελεσματική ψύξη γίνεται απλούστερη με την τεχνολογία OMEN Tempest Cooling με Δυναμική Ισχύ, τον Έλεγχο Απόδοσης του OMEN Gaming Hub και το Undervolting, με αυτόματη διαχείριση των εσωτερικών εξαρτημάτων καταργώντας την ανάγκη για δοκιμές στην εκτέλεση απαιτητικών τίτλων. 
 • Επέκταση, Διάρκεια, Ταχύτητα: Η επέκταση είναι γρήγορη και απλή μέσω της πρόσβασης μονής θύρας για τον SSD και τη μνήμη RAM χρησιμοποιώντας βίδες τύπου Phillips στο κάτω μέρος και στους δύο φορητούς υπολογιστές, ώστε η αντικατάσταση υλικού να είναι πανεύκολη. Στο online gaming δεν χάνεται στιγμή συνδεσιμότητας με τη Wi-Fi 6E και η ενσωματωμένη θύρα 1x Thunderbolt 4 παρέχει μια θύρα γενικής χρήσης για εύκολη συνδεσιμότητα. Η προαιρετική μνήμη Intel® Optane ™ H20 με χώρο αποθήκευσης στερεάς κατάστασης προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία με νέα επίπεδα απόδοσης και επιλογές μεγάλης χωρητικότητας για τους gamers.
 • Βιωσιμότερο Gaming: Η HP επεκτείνει την ηγετική της θέση για να προσφέρει το πιο βιώσιμο portfolio υπολογιστών στον κόσμο με τους πιο βιώσιμους μέχρι σήμερα φορητούς υπολογιστές OMEN, πιστοποιημένους με Energy Star Certified και EPEAT Silver®®. Και οι δύο φορητοί υπολογιστές χρησιμοποιούν ανακυκλωμένο αλουμίνιο στην επιφάνεια του πληκτρολογίου, ηχεία από ανακυκλωμένο πλαστικό σε συνδυασμό  με πλαστικό που έχει συλλεγεί από τον ωκεανό και πλήκτρα από ανακυκλωμένο πλαστικό. Οι φορητοί υπολογιστές συσκευάζονται σε κουτιά με μαξιλάρια από ίνες που είναι100% βιώσιμα και ανακυκλώσιμα.

ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ

Κάθε παίκτης έχει μια σημαντική αρχική ιστορία που εξηγεί την είσοδό τους στο PC gaming. Η σειρά Victus της HP δημιουργήθηκε για να εισαγάγει τους παίκτες σε μια εύκολα προσβάσιμη, αλλά επαυξημένη εμπειρία παιχνιδιού, κατασκευασμένη από το DNA του OMEN. Ως ο νεότερος συγγενής της πιο προηγμένης σειράς ΟΜΕΝ, η σειρά Victus στοχεύει να βοηθήσει οποιονδήποτε από κάθε υπόβαθρο να ξεπεράσει τα συνηθισμένα στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι είδους παίκτης είναι.

Το πρώτο μοντέλο της σειράς Victus, το Victus 16 της HP διαθέτει έναν ξεχωριστό lifestyle σχεδιασμό και διατίθεται σε τρεις εντυπωσιακές επιλογές χρώματος, ασημί, μπλε, λευκό, όλα με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με τυπωμένους χαρακτήρες με την αξέχαστη γραμματοσειρά που υπάρχει στις OMEN συσκευές. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Ισχυρό και Συμπαγές: Η οθόνη 16 ιντσών διαθέτει επιλογές έως και QHD16 165 Hz και χαμηλά επίπεδα μπλε φωτισμού Eyesafe® και στέκεται εξαιρετικά στο 15 ιντσών laptop για καθημερινή χρήση εν κινήσει. Τα pixels δεν εναλλάσσονταν ποτέ πιο γρήγορα χάρη στις δυνατές κάρτες γραφικών για laptop NVIDIA® GeForce® RTX™ 3060 6 GB και AMD Radeon RX 5500M. Με ταχύτητες φωτός και γρήγορη απόκριση με επιλογές επεξεργαστών για laptop Intel® Core ™ i7-11800H7 ή AMD Ryzen ™ 7 5800H σε συνδυασμό με μνήμη έως 32 GB DDR4 3200 MHz.
 •  Σύστημα Ψύξης: Οι φαρδιοί οπίσθιοι αεραγωγοί προσθέτουν μια οπτική πινελιά πέρα από τη βελτιωμένη θερμική απόδοση που ενισχύεται από σύστημα ροής για να διατηρείται η σωστή θερμότητα όταν ανάβουν τα αίματα στο παιχνίδι. Είτε με έναν  SSD 4ης γενιάς 1TB PCIe είτε με δύο SSD σε διάταξη RAID 0 ως επιλογές αποθηκευτικού χώρου καθώς και με προαιρετική μνήμη Intel® Optane™ απολαμβάνετε τις πιο γρήγορες ταχύτητες απλά στα παιχνίδια και σε άλλες δραστηριότητες.
 • Ο Απόλυτος Έλεγχος: Με προεγκατεστημένο το OMEN Gaming Hub ώστε οι gamers να επωφελούνται από ισχυρές λειτουργίες, όπως το Undervolting, το Performance Mode, το Network Booster και το διαγνωστικό System Vitals, το οποίο επιτρέπει την άρτια απόδοση των παιχνιδιών, ενώ με την προσβασιμότητα σε άλλες εφαρμογές όπως στο Coaching, το Rewards και το OMEN OASIS σε έκδοση Beta αυξάνουν την εμπειρία του παιχνιδιού με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.

Το Victus 16 της HP είναι κατασκευασμένο με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, από ανακυκλωμένο πλαστικό που έχει συλλεγεί από τον ωκεανό και χρησιμοποιείται για την κατασκευή των περιβλήματος των ηχείων και το σώμα του πλαισίου, ενώ τα κουτιά συσκευασίας και τα ινώδη μαξιλάρια είναι 100% βιώσιμα και ανακυκλώσιμα.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙ

Η Οθόνη Gaming OMEN 25i ταράζει τα νερά  ως η πρώτη οθόνη παιχνιδιών OMEN που διαθέτει το HP Eye Ease με πιστοποίηση Eyesafe® για τη μείωση της κόπωσης των ματιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτή η υποστηριζόμενη από το υλισμικό λύση χαμηλού μπλε φωτισμού είναι ενσωματωμένη στην οθόνη. Δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ή να συμβιβαστείτε με μια κατώτερη εμπειρία χρωμάτων χάρη στη μειωμένη κατά 30% εκπομπή μπλε φωτός σε σύγκριση με μια τυπική οθόνη LCD. Η οθόνη έχει σχεδιαστεί με μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως:

 • Εξαιρετική Ευκρίνεια Οθόνης: Η εκρηκτική δράση αποτυπώνεται από την οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms με overdrive, ενώ η τεχνολογία AMD FreeSync ™ Premium Pro και η συμβατότητα με το NVIDIA® G-SYNC® αποφέρουν την ελάχιστη καθυστέρηση και ένα ευρύ φάσμα ρυθμών ανανέωσης που αποτρέπουν τα σπασίματα στην κίνηση ανεξάρτητα από την GPU. Απολαύστε μια ζωντανή και ζωηρή εμπειρία χρωμάτων όπως ποτέ άλλοτε χάρη στην τεχνολογία IPS με  VESA DisplayHDR 400, DCI-P3 90%, με φωτεινότητα 400 nits και πραγματικό βάθος χρωμάτων 8-bit. 

• Λογισμικό Νέας Γενιάς: Το Shadow Vision φιγουράρει στο OMEN Gaming Hub για να βελτιώσει τις λεπτομέρειες της εικόνας ακόμη και στο πιο σκοτεινό σημείο του παιχνιδιού. Το Edge Precision διορθώνει τις δυσδιάκριτες εικόνες για ομαλότητα και ευκρίνεια στη ροή του παιχνιδιού, ενώ το Dynamic Crosshair – το πιο ευέλικτο στον κόσμο – επιτρέπει στον παίκτη να δημιουργήσει το τέλειο στόχαστρο για να καταρρίψει τους στόχους. Απολαύστε την παγκόσμια καινοτομία Remastered Game για να επαναφέρετε τα old school PC παιχνίδια ή να συνδέσετε μια κονσόλα μέσω HDMI για να ζήσετε την πρώτη ολοκληρωμένη εμπειρία σε οθόνη με ενισχυμένα φίλτρα που αυξάνουν την ανάλυση των παιχνιδιών ώστε να μπορείτε να παίξετε τα κλασικά παιχνίδια όπως ποτέ άλλοτε.

Κάθε οθόνη αποστέλλεται σε συσκευασίες βιώσιμης προέλευσης από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι με μαξιλάρια κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένες ξυλώδεις ίνες και βιώσιμο υλικό.

, ,

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Simple Post

Simple Post 2

New Carousel

Mag Post 2

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Labels

1080p 128bit 12Ghost 12MP 1821 1TB 1Teraflop 2012 22nmSRAM 24Mbps 24Mpbs 24W 25Gbps 25nm 28η Οκτωβρίου 28nm 32bit 32nm 3alityDigitalLLC 3D 3E 3G 3G.Nokia 3GHSDPA 3nm 3way 45nm 4890 4890x2 4GB 55nm 5800 5D 5G 5TB 64-bit 64bit 65nm 6core 6MBcache 790GX 7gBPS 80HDD 890FX 9150e 920Core7 936 945GSE 9600GT 9800GT αγορά ΑΕΠΙ Αεροπορία Αθήνα Αινστάιν ακρίβεια ανακύκλωση ανάπτυξη ανεργία άνθρωπος ανταγωνισιτκότητα απάτη απόδοση άρωμα ασύρματα ασφάλεια ασφαλιστικό αυξήσεις αυτοκίνητα βιβλία βίντεο βιομηχανία Βουλή Γη γιορτές Γκόρ γονείς γραφειοκρατία Δ.Ε.Η Δ.Ε.Η. δαιδίκτυο δεδομένα Δήμοι δημοκρατία δημόσιο δημοσιογραφία δημοσκόπηση διαδικτυο διαδίκτυο διαδίτκυο Δίας διάστημα διαφήμιση Διαφθορά δικαιοσύνη δίκτυα δικτύωση δίτκυο δρόμοι Δωρεάν Ε.Ε. Ε.Ε.Τ.Τ Ε.Ε.Τ.Τ. Ε.Ε.Χ.Ι Ε.Μ.Π Ε.Ρ.Τ Ε.Υ.Π. έγκλημα ΕΔΕΤ ΕΕΤΤ Εθνική ειδ ειδησεις ειδήσεις ειδήσιες εικόνα έκθεση εκπαίδευση εκπομπές έκφραση ελευθερία Ελλα΄δα Ελλάδα Ελλλάδα εμπόριο ενεργεια ενέργεια ενημέρωση Ένωση καταναλωτών ΕΠΑΚ επιδόσεις επικοινωνία επικοινωνίες επιστήμη επιστημονική επιχειρήσεις έρευνα έρωτας ευκρίνεια ευρυζωνικά ευρυζωνικότητα Ευρώπη ζωή Η.Π.Α Η.Π.Α. ηλεκρονικό ηλεκτρικά ηλεκτρονική ηλεκτρονικό ηλιακός θερμότητα Θεσσαλονίκη ιδιοκτησία ιδωιτικότητα Ιμια ΙΝ.ΚΑ ίνες Ιντερνετ Ιντερνέτ Ιστορία Κ.Π.Σ καινοτομία καιρός κάμερεςς Καρβέλας καρκίνος καταναλωτές καταναλωτής κβαντική Κίνα κινητά κλησεις κλήσεις Κλώνος κοινωνία Κομισιόν Κόσμος Κράτος κρίση κριτική κρυπτογράφηση Κυβέρνηση Κυπαρισσία Λαζόπουλος λειζερ λιμάνια λογισμικό μέλλον μεσσηνία Μετρό ΜΙΤ μουσική μπαταρίες Μπουκοτάζ νεα νέα νεολαία νοημοσύνη νοικοκυριά Νόμπελ Ειρήνης Ο.Τ.Α. Ο.Τ.Ε. Ο.ΤΕ. οθόνες οικογένεια οικολογία οικονομία οικοσύστημα Ολυμπιάδα ΟΟΣΑ οπτικές ΟΤΕ Παιδεία παιδιά παιχνίδια Παρατηρητήριο Παρελάσεις πειρατεία πειρατία περιβάλλον περιεχόμενο Περιφέρειες πιστωτικές Πλανητάριο Πληροφορία Πληροφορική πνευματική ποδόσφαιρο πολιτεία πολιτική πολιτικοί πορνό πορνογραφία Ρ.Α.Ε Ρ.Α.Ε. ράδιο ραδιόφωνο ρομπότ Ρουσσόπουλος Σ.Δ.Ι.Τ. ΣΑΕ ΣΑΠΤΕ σάτυρα σέξ Σηφάκης σπορ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Σύμπαν σχολεία σχολείο σψιφι σωματίδιο ταινίες τεχ τεχνητή τεχνολογία τηλειατρική τηλεόραση τηλεπικοινωνίες τηλεφωνία Τουρισμός Τουρκία τράπεζες Τρίκαλα υγεία υπολογιστές υπολογιστής υπουργεία Υπουργέια φακελλάκι φαντασία φορ φορητοί φορητός φορτιστής φτώχεια χάκερ χειρόγραφα Χριστούγεννα ψηφιακά ψηφιακές ψηφιακή ψηφιακό A.E.P.I A.I a100fm ABL academy accurancy Acer activephase Adamo add add/remove Adobe AdobeFlash ADSL ADSLtech Advancedclock advent alcatel AM2+ AM3 AMD AMD64 AMDPuma amilo AMOLED AND Android anonymous Anti-shock antializing antivirus API Aplle apple applications APU archos ArmCortex army Arrandale Arthas Aspire4930 aspireone AsRock asus AsusTurboVEVO athens AthlonNeo AthlonX2 AthlonX3 AthlonX4 ATI ATIHDMI ATIMobilityHD ATIRadeon ATIRadeonHD Atom Atom330 AtomDuo audio avast avatar AVI Avivo Azure Backup bandogo bandwidth battery BD Beijing2008 benchmarking Bigbang bing bios BIOSTAR BIT Bizzard blackberry blackcaviar blackedition Blizard Blizzard bloggers blogs Bluetooth BluRay Bly Ray BMW Bobcat boeing bootable browser browsers BSA BT BT2.0 bug bugs BumpTop C.E.S. cache caching Caipella calc Calfeine Callibration Calpella camcorders capcom car carPC Catalyst ccleaner CE3100 Cebit CeleronD Cell Centrino2 Centrinoduo CEO CERN ces championship chat chem CherryPal chipset ChipsetH57 Chrome530gt ChromeOS Cisco Clarke cleanup ClearCMOS clockgen cloneDVD cloning cloud cloudpc cmd cmputing codecs Columbus com commodore comodo Compal computex computing concept conferences Congo conn-xTV Connection controlpanel cooler core core2duo Core2Extreme Core2Quad corei3 corei5 Corei7 Corei7Extreme corei9 CoreVpro Corsair COSMOTE cpu cpu-gpu Creative creditcard CRM CrossfireX crucial CSRF cuda cybercrime cypress D-Link Danube DART data datacenters DataTraveler DDR1066 DDR1333 DDR3 DDR4 Debian dekstop Dell demo deneb desktop Developer Devicestage Devilsmaycry4 dfi digital DigitalPro DirectX DirectX11 Displayport domain Dot doubleplay DowJones downloads DraftN Dragonplayer Drive Drivermax drivers drives DSLAM DSLR DTE DTN dualboot dualchannel DualcoreNehalem DualDVI DualGPU dualslot Dunnington DVD DVI DX11 dynabook e-commerce e-mail e-shop E.E. E3 E72 E8100 Eλλάδα EAH5850 ebay ebook eCPU EDGE EeePC EeepC1101HA EeepcT191 EETT efficiency EFI embedded emulators EN9500GT encoding energyeficient ericsson ESA eSata Ethernet Euro2008 Europe event Everex eVGA expansionpack explorer Extreme Eyefinity F6V-C1 Facebook Facebook news Facebook.internet fallout3 Fansink farcry2 FBCcache Fermi ferrariOne festival FFTH FIFA fileden filedropper filehosting files filesharing filters Finalfanatacy Firefox FireGL8650 firewall firewire800 fixes flashplayer flexible FlexiISN Flickr Flock fm Ford format Forthnet Forum FOXCONN fps framerate freegr freegr.gr Freescale frree FSB1066 FTC FTTH Fujitsu fujitsu-siemens FullHD Fusion future fx5800Quatro G-Force G300 G41 GA780SLi-DS5 gadgets gadgets tech Gameconvetion gamepad gamepay gameplay gamers games gamin gaming gaming tech Gates Gbps GDDR3 GDDR5 Geforce Geforce220 Geforce260 Geforce9500GT Geforce9800GTX Geforcegtx280 Geforcegtx295 Geforcegtx465 Geforcegtx480 gigabit Gigabyte Gingle Glaciator globe gmaes GodofWar goldfamers Google google.tech GoogleChrome Gparted GPCPU GPRS GPS GPU gr GrandTheftAuto graphics Grass greece Greeenpower greeksubs GreenIT GSMA GT295 GT300 GTC260 gtx280 GTX295 GTX460 GTX680 Gulftown Gyy H55 hack hackers hacking hard hardcore harddrive hardwar hardware havok HCDP HD HD-DVD HD3300 HD5870 HDD HDDVD HDMI HDstreaming HDTV HDvideo Hellenic Hellenictask Hellug hgh definition highdef Hitachi hitech HMX-U10 HOL homecinema hotspot HP HPIpaq914 HSDPA HTC HTCShift HTML5.0 HTPC Huawei Hydra HydridCrosffire HydridSLI HydridSSD Hynix HyperThreading Hypertransport3 HyperXT1 I.E. I.E.8 IBM ICANN IDC IdeapdS10 Idemitsu IDF Idle IEDM IEEE IFA IFA2008 IFPI IGP Iinternet IMAGINECup imdb Inel infoquest Infosystem Intel Intel.Quad Intel945GC Intel945GSE IntelA110 IntelAtom IntelCoreDuo IntelCorei7 INTELGMAX4500 Intelmatrix IntelX58Express interface intern internet internet.E.U. internetexplorer internetradio Internettablet ION ION2 IP ip adress IPν6 iPad iphone iPlayer ipod iptv ipv6 ISP ISP. Ispironmini12 Itanium itnel Java JoliCloud K10 KatanaGTI kde-pim KDE4.1 keyboard kids Kingston Kmail Kmetalgate Konami L3cache lanparty lapt laptop Larrabe laser law layer LCD LED Lenovo Leo LG li-ion Liano LifeSpace lifestyle Lightframe LightPeak links Linksys LiNUX live Livemesh livemessenger liveTV LLU logitech Loop LTE Lynnfield M.I.T. M93 M97 MacOS MAD Mai mainstream malware marketing matrixGTX285 Matsushita MaximusIIIFormula Mbit Meego memory messaging mews MI5remote MicroATX microSD microsoft MicroUSB MID MID. minibook mininova miniPCIe minis Mio miroamer MIT MKV MMOGs MMORPG MOBIL mobile Mobile945GM mobileWiMax mobility Moblin mobo mobos mobos785hipset models monos montevina moorestown Morph motherboard motorola mousepads movies mozilla mp3 mp3players mp4 MPEG-1 MPEG-4 Mpps msi msic msn multi-GPU multicore Multimedia Multiplayer multiplier multithreating multitouch music mybook mybookmirror myphone myspace Myunistaller NAND Nano nanotechnology NASA NASDAQ nature NC10 NEC Nehalem NeoX2 NetbookNB100 netbooks netops new news news tech Nexus NFL nForce nforce 790i nforce780 ning nintendo nokia Northbridge notebooks NSN Nvidia NvidiaGF100 NvidiaSLI nviroment Nvision2008 NVRAM Nymonyx O.T.A. O.T.E OCZ office2007 office2010 office2012 Okteta OLED OLEDTV OLPC on line online OnTelecom Open source OpenGL Openoffice3.0 Opera Operton Origami OTE OTE.ADSL Otenet overclocking Ovistore oxconn Oympic p2p P45 P55 P57 P67 P6TD Deluxe PackardBell Packet pad panasonic partition patch Pavillion pc PCB pci express pci express 3.0 PCIe PCIExpress PCIslots PDA pdf peace Penryn pentium4 pentiumE pentiumSU2700 performance PES2009 PES2010 pestaola Phenon PhenonIIX4955 PhenonX2 PhenonX49950 PhenonX6 Philips phising Phoenix phone photo Photoshop Physx PineTrail Pineview Pioneer piracy platters Playstation Playstation3 PMP portal Poulsbo power powercolor Powergate PRAM press-gr PrivateFolder procesors processlasso processors projectors proxyserver PS3 pspGo PSU Puma Q57 q9100 Qcard QPI quadchannel Quadcore QuadSLI Qualcomm Quanta Quest quicklock quicstart QVGA R800 RadeonHD Radeonhd3650 RadeonHD4830 RadeonHD4870X2 RadeonHD5830 radio radio936 Raid RAM rapidshare RealD3D Realtek recovery registry retail Ribbon riping robot rootkit router RTM RV740 RV770 rv770le RV790 RV870 S3Graphics s60 s60 touch Sabine Safari samsung sandisk Sandy SandyBridge SaoPaolo SAP Sapphire SAS sata sata3.0 SATA3.0Gbps SATA6.0Gbps school SciB science scifi Seagate search searching secure security Server2008 servers serversHTAsist services setfsb setiHome sex sfc shadermodel shaderr sharing sharp Shirt shoutcast sidebar Siemens sites skype SleepnGharge SLI SLI2 Smarconnect smartphone sms SO-DIMM SOAP soccer social networking socket socket775 software SOHO SOI Solaris son sonata Sony sony ericsson Sonyericsson sot sound sp1 sp2 sp3 space speed Speedstep Spider Sports Sprint spyware ssd SSE4.2 SSL start starwars steppinh/ModelSLAEN stream streaming Strike stuff subnotebook subnotebooks suggest Sun superleague superPC SuperRV770 surface suse symantec symbian sytemtray T101H t91 tablet TB TDD9000 TDP tech tech.news tecn Tegra2 Tegra3 Tellas terraflops Tesla tessellation TFT THQ Thuban thunderbolt timeline timings tips Tohiba tomorrow torrent Toshiba touchscreen Touchsmart touchUI Trillian Triple-SLI TriplechannellDDR3 tripleplay tripleSLI trojan truevision Tuning Turboboost turbocore Turbomemory TurboV TurionX2Ulra tutorial TV Tvout tvtuner tweaking twitter U.S.A. ubuntu UE40B6000 UEFA UEFI ugo Ui ultraportable UMPC UMTS Unisus univercity update updates url usa USB 3.0 USB2.0 USB3.0 USBflash VaioF VaioP VaioX VaioZ VDSL VEMUS Venus VIA vibering video Viewsonic virtualDub virtualization virus Vision Vista VistaSP2 visualstudio vivodi VlcPlayer vLite VMD vodafone Voip VoltageTweak Waffer watercooling WD web webcam WebOS websurfing westmere WHDI wi-fi wi-max widescreen widgets WiFi WiGig.wireless Wikipedia WilCharge WiMax Windows windows10 windows7 windows8 WindowsIstaller windowsmobile Windowsresize Windowsvista WindowsXP wireless WirelessHD wirelless WMC wordpress works workshop world worms Wow write WWF x18-m x25-m X380 X49530e X58 xbox360 XD1 Xeon7400 XeonX7460 XFX XML Xnote110 XP XPERIA X1 XPERIA X1 QWERTY XPERIA X10 Xtreme xxx Yahoo Youtube Yukon Z530 zune

2 Column Post

Translate

Mag Posts

Combined Post

Combined Posts 2

Video Posts

Main Tags

About Us

About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's.

JSON Variables