freegr

Η HP Λανσάρει ένα νέο Portfolio Υπολογιστών Gaming


 Η νέα σειρά Victus της HP κάνει το ντεμπούτο της με τον φορητό υπολογιστή 16 ιντσών βασισμένο στο DNA του ΟΜΕΝ, η οποία δημιουργήθηκε για mainstream gamers.

H OMEN σειρά προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες hardware και software με ένα πιο βιώσιμο σχεδιασμό, κατασκευασμένη από πλαστικό που έχει συλλεγεί από τον ωκεανό και ανακυκλωμένα υλικά. 

Η HP παρουσίασε το πιο πρόσφατο υλικό και λογισμικό για παιχνίδια που έχει σχεδιαστεί για τους σημερινούς gamers με τους ισχυρούς OMEN 16 και OMEN 17, τις φωτεινές και ευέλικτες OMEN 25i Gaming οθόνες και τη δυνατότητα ομαδικού gaming με τη λειτουργία ΒΕΤΑ του OMEN OASIS στο OMEN Gaming Hub. Η εταιρεία έκανε επίσης το ντεμπούτο του Victus από την HP, ένα portfolio υπολογιστών gaming επιπέδου mainstream νέας γενιάς, σε φορητό υπολογιστή 16 ιντσών.

Το gaming συνεχίζει να αποτελεί διέξοδο για ψυχαγωγία και σύνδεση με φίλους. Δύο στα τρία άτομα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας βίντεο και παίζοντας παιχνίδια από ό, τι πριν από την πανδημία, με ένα στα τέσσερα παιχνίδια να διαρκεί τρεις έως τέσσερις ώρες περισσότερο και σχεδόν ένα στα πέντε παιχνίδια, έξι έως δέκα ώρες περισσότερο την εβδομάδα. Το χαρτοφυλάκιο για τα παιχνίδια νέας γενιάς της HP έχει σχεδιαστεί τόσο για βετεράνους gamers όσο και για ενθουσιώδεις εξερευνητές του είδους για να διασκεδάζουν, να συνδέονται και να έχουν τη δυνατότητα να διακρίνονται στα αγαπημένα τους παιχνίδια.

«Η συνεχής εστίασή μας στο gaming αποσκοπεί στη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογιών που προωθούν την εξέλιξη για όλους, είτε πρόκειται για πιστούς χρήστες του OMEN είτε για νεοεισερχόμενους σε αυτό τον αναπτυσσόμενο και ατελείωτα διασκεδαστικό τομέα», δήλωσε η Τζούντι Τζόνσον, Διευθύντρια Gaming και Esports της HP Inc. Προσφέρουμε μια προσιτή λύση για όποιον επιθυμεί την gaming εμπειρία με τον Victus της HP, υψηλή ισχύ και απόδοση με νέες προσθήκες στη σειρά OMEN και το OASIS, μια νέα δυνατότητα του OMEN Gaming Hub, για τη βελτιστοποίηση του gameplay streaming, φέρνοντας τους ανθρώπους πιο κοντά».

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ

Οι έμπειροι gamers διψούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο hardware και software που τους επιτρέπουν να βιώσουν τα τρέχοντα games στις μέγιστες ρυθμίσεις, ώστε να νιώθουν πραγματικά μέσα στο παιχνίδι, στην κατάκτηση της νίκης την τελευταία στιγμή. Οι τελευταίες προσθήκες στο οικοσύστημα του OMEN επικεντρώνονται στην παροχή νέων εμπειριών που υπερβαίνουν το αναμενόμενο ώστε να παραμείνουν οι gamers συνδεδεμένοι, ψυχαγωγημένοι και ενθουσιασμένοι για τη συνέχεια.

Ο OMEN 16 κάνει το μεγάλο του ντεμπούτο με:

  • Απόδοση Κορυφαίου Επιπέδου: Απολαύστε εκπληκτικά γραφικά για να ζωντανέψετε τα πιο πρόσφατα παιχνίδια με τις GPU για  laptop NVIDIA® GeForce® RTX™ 3070 8 GB  ή τα βασισμένα στην αρχιτεκτονική AMD RDNA ™ 2 γραφικά. Χωρίς όρια περιεχόμενο με Mobile επεξεργαστές Intel® Core ™ i7-11800H7 ή 8-core AMD Ryzen ™ 9 5900HX. Τρέξτε γρήγορα πολλές εφαρμογές με μνήμη έως 32 GB DDR4 3200 MHz και τα παιχνίδια αποκτούν εξαιρετικά γρήγορη πρόσβαση σε κρίσιμα αρχεία με έως 1TB PCIe Gen 4×4 SSD ή έως και δύο SSDs 1TB PCIe σε διάταξη Raid0.

  • Λιγότερη Θερμότητα: Οι καινοτομίες της HP στον εσωτερικό σχεδιασμό συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με λεπίδες 2,5 φορές λεπτότερες και με πάνω από 200% περισσότερες σε σύγκριση με τον OMEN 15, έτσι ώστε η ροή του αέρα να αυξάνεται για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του εσωτερικού εξοπλισμού. Εν τω μεταξύ, οι συνεδρίες παιχνιδιού διαρκούν περισσότερο από οπουδήποτε με αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας από 52,5Whr σε 83Whr11, με αυτονομία έως και 9 ώρες.

Ο OMEN 17 φτάνει στην πιο εξελιγμένη του μορφή με:

  • Gaming Επιπέδου Desktop: Περιηγηθείτε στα τελευταία κορυφαία παιχνίδια με τις GPU NVIDIA® GeForce® RTX™ 3080 για Laptop 16 GB με μέγιστο TGP έως 165W και επεξεργαστή Intel® Core ™ i9-11900H7. Κάντε πολλά πράγματα μαζί στο παιχνίδι, στα προγράμματα περιήγησης ή σε άλλες εφαρμογές όπως ένας επαγγελματίας με μέγιστη μνήμη 32 GB DDR4 3200 MHz και παίξτε γρηγορότερα και με περισσότερο πάθος με SSD έως 1TB PCIe Gen 4×4 ή έως και δύο 1TB PCIe SSD σε διάταξη Raid 0.
  •  Λεπίδες Ψύξης: Παίξτε άνετα με χαμηλότερες θερμοκρασίες χωρίς το άγχος της υπερθέρμανσης του υπολογιστή όταν παιδεύεστε με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια χάρη στην προσθήκη 24άρων επιπλέον λεπίδων που είναι 17% πιο λεπτές σε συνδυασμό με 14% μεγαλύτερο άνοιγμα εξόδου, οι οποίες συμβάλλουν στη μείωση της θερμοκρασίας κατά -5 ° C στην επιφάνεια του πληκτρολογίου σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, δίνοντας μια αίσθηση άνεσης στον παίκτη.

Χαρακτηριστικά Laptop OMEN 16 και OMEN 17:

  • Εντυπωσιακά Οπτικά Εφέ: Οι γρήγορες εναλλαγές στα παιχνίδια έχουν ομαλή ροή στην IPS οθόνη QHD 165Hz με χρόνο απόκρισης 3ms και 100% sRGB. Για πρώτη φορά τα laptop της σειρά OMEN, διαθέτουν την πιστοποίηση  Eyesafe® της TÜVRheinlan για χαμηλά επίπεδα μπλε φωτισμού ώστε να μην κουράζονται τα μάτια στις πολύωρες συνεδρίες παιχνιδιού. Οι βελτιώσεις στο φωτισμό συναντώνται και στο πληκτρολόγιο όπου κάθε πλήκτρο διαθέτει RGB και σε συνδυασμό με το OMEN Gaming Hub Light Studio επιτυγχάνεται η προσαρμογή της εμφάνισης του πληκτρολογίου στις ανάγκες κάθε παιχνιδιού. 
  • Βελτιωμένη Ψύξη: Η αποτελεσματική ψύξη γίνεται απλούστερη με την τεχνολογία OMEN Tempest Cooling με Δυναμική Ισχύ, τον Έλεγχο Απόδοσης του OMEN Gaming Hub και το Undervolting, με αυτόματη διαχείριση των εσωτερικών εξαρτημάτων καταργώντας την ανάγκη για δοκιμές στην εκτέλεση απαιτητικών τίτλων. 
  • Επέκταση, Διάρκεια, Ταχύτητα: Η επέκταση είναι γρήγορη και απλή μέσω της πρόσβασης μονής θύρας για τον SSD και τη μνήμη RAM χρησιμοποιώντας βίδες τύπου Phillips στο κάτω μέρος και στους δύο φορητούς υπολογιστές, ώστε η αντικατάσταση υλικού να είναι πανεύκολη. Στο online gaming δεν χάνεται στιγμή συνδεσιμότητας με τη Wi-Fi 6E και η ενσωματωμένη θύρα 1x Thunderbolt 4 παρέχει μια θύρα γενικής χρήσης για εύκολη συνδεσιμότητα. Η προαιρετική μνήμη Intel® Optane ™ H20 με χώρο αποθήκευσης στερεάς κατάστασης προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία με νέα επίπεδα απόδοσης και επιλογές μεγάλης χωρητικότητας για τους gamers.
  • Βιωσιμότερο Gaming: Η HP επεκτείνει την ηγετική της θέση για να προσφέρει το πιο βιώσιμο portfolio υπολογιστών στον κόσμο με τους πιο βιώσιμους μέχρι σήμερα φορητούς υπολογιστές OMEN, πιστοποιημένους με Energy Star Certified και EPEAT Silver®®. Και οι δύο φορητοί υπολογιστές χρησιμοποιούν ανακυκλωμένο αλουμίνιο στην επιφάνεια του πληκτρολογίου, ηχεία από ανακυκλωμένο πλαστικό σε συνδυασμό  με πλαστικό που έχει συλλεγεί από τον ωκεανό και πλήκτρα από ανακυκλωμένο πλαστικό. Οι φορητοί υπολογιστές συσκευάζονται σε κουτιά με μαξιλάρια από ίνες που είναι100% βιώσιμα και ανακυκλώσιμα.

ΚΑΘΕ ΤΑΞΙΔΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ

Κάθε παίκτης έχει μια σημαντική αρχική ιστορία που εξηγεί την είσοδό τους στο PC gaming. Η σειρά Victus της HP δημιουργήθηκε για να εισαγάγει τους παίκτες σε μια εύκολα προσβάσιμη, αλλά επαυξημένη εμπειρία παιχνιδιού, κατασκευασμένη από το DNA του OMEN. Ως ο νεότερος συγγενής της πιο προηγμένης σειράς ΟΜΕΝ, η σειρά Victus στοχεύει να βοηθήσει οποιονδήποτε από κάθε υπόβαθρο να ξεπεράσει τα συνηθισμένα στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι είδους παίκτης είναι.

Το πρώτο μοντέλο της σειράς Victus, το Victus 16 της HP διαθέτει έναν ξεχωριστό lifestyle σχεδιασμό και διατίθεται σε τρεις εντυπωσιακές επιλογές χρώματος, ασημί, μπλε, λευκό, όλα με φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με τυπωμένους χαρακτήρες με την αξέχαστη γραμματοσειρά που υπάρχει στις OMEN συσκευές. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Ισχυρό και Συμπαγές: Η οθόνη 16 ιντσών διαθέτει επιλογές έως και QHD16 165 Hz και χαμηλά επίπεδα μπλε φωτισμού Eyesafe® και στέκεται εξαιρετικά στο 15 ιντσών laptop για καθημερινή χρήση εν κινήσει. Τα pixels δεν εναλλάσσονταν ποτέ πιο γρήγορα χάρη στις δυνατές κάρτες γραφικών για laptop NVIDIA® GeForce® RTX™ 3060 6 GB και AMD Radeon RX 5500M. Με ταχύτητες φωτός και γρήγορη απόκριση με επιλογές επεξεργαστών για laptop Intel® Core ™ i7-11800H7 ή AMD Ryzen ™ 7 5800H σε συνδυασμό με μνήμη έως 32 GB DDR4 3200 MHz.
  •  Σύστημα Ψύξης: Οι φαρδιοί οπίσθιοι αεραγωγοί προσθέτουν μια οπτική πινελιά πέρα από τη βελτιωμένη θερμική απόδοση που ενισχύεται από σύστημα ροής για να διατηρείται η σωστή θερμότητα όταν ανάβουν τα αίματα στο παιχνίδι. Είτε με έναν  SSD 4ης γενιάς 1TB PCIe είτε με δύο SSD σε διάταξη RAID 0 ως επιλογές αποθηκευτικού χώρου καθώς και με προαιρετική μνήμη Intel® Optane™ απολαμβάνετε τις πιο γρήγορες ταχύτητες απλά στα παιχνίδια και σε άλλες δραστηριότητες.
  • Ο Απόλυτος Έλεγχος: Με προεγκατεστημένο το OMEN Gaming Hub ώστε οι gamers να επωφελούνται από ισχυρές λειτουργίες, όπως το Undervolting, το Performance Mode, το Network Booster και το διαγνωστικό System Vitals, το οποίο επιτρέπει την άρτια απόδοση των παιχνιδιών, ενώ με την προσβασιμότητα σε άλλες εφαρμογές όπως στο Coaching, το Rewards και το OMEN OASIS σε έκδοση Beta αυξάνουν την εμπειρία του παιχνιδιού με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.

Το Victus 16 της HP είναι κατασκευασμένο με επίκεντρο τη βιωσιμότητα, από ανακυκλωμένο πλαστικό που έχει συλλεγεί από τον ωκεανό και χρησιμοποιείται για την κατασκευή των περιβλήματος των ηχείων και το σώμα του πλαισίου, ενώ τα κουτιά συσκευασίας και τα ινώδη μαξιλάρια είναι 100% βιώσιμα και ανακυκλώσιμα.

ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΠΑΡΕΙ

Η Οθόνη Gaming OMEN 25i ταράζει τα νερά  ως η πρώτη οθόνη παιχνιδιών OMEN που διαθέτει το HP Eye Ease με πιστοποίηση Eyesafe® για τη μείωση της κόπωσης των ματιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτή η υποστηριζόμενη από το υλισμικό λύση χαμηλού μπλε φωτισμού είναι ενσωματωμένη στην οθόνη. Δεν χρειάζεται να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ή να συμβιβαστείτε με μια κατώτερη εμπειρία χρωμάτων χάρη στη μειωμένη κατά 30% εκπομπή μπλε φωτός σε σύγκριση με μια τυπική οθόνη LCD. Η οθόνη έχει σχεδιαστεί με μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως:

  • Εξαιρετική Ευκρίνεια Οθόνης: Η εκρηκτική δράση αποτυπώνεται από την οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και χρόνο απόκρισης 1 ms με overdrive, ενώ η τεχνολογία AMD FreeSync ™ Premium Pro και η συμβατότητα με το NVIDIA® G-SYNC® αποφέρουν την ελάχιστη καθυστέρηση και ένα ευρύ φάσμα ρυθμών ανανέωσης που αποτρέπουν τα σπασίματα στην κίνηση ανεξάρτητα από την GPU. Απολαύστε μια ζωντανή και ζωηρή εμπειρία χρωμάτων όπως ποτέ άλλοτε χάρη στην τεχνολογία IPS με  VESA DisplayHDR 400, DCI-P3 90%, με φωτεινότητα 400 nits και πραγματικό βάθος χρωμάτων 8-bit. 

• Λογισμικό Νέας Γενιάς: Το Shadow Vision φιγουράρει στο OMEN Gaming Hub για να βελτιώσει τις λεπτομέρειες της εικόνας ακόμη και στο πιο σκοτεινό σημείο του παιχνιδιού. Το Edge Precision διορθώνει τις δυσδιάκριτες εικόνες για ομαλότητα και ευκρίνεια στη ροή του παιχνιδιού, ενώ το Dynamic Crosshair – το πιο ευέλικτο στον κόσμο – επιτρέπει στον παίκτη να δημιουργήσει το τέλειο στόχαστρο για να καταρρίψει τους στόχους. Απολαύστε την παγκόσμια καινοτομία Remastered Game για να επαναφέρετε τα old school PC παιχνίδια ή να συνδέσετε μια κονσόλα μέσω HDMI για να ζήσετε την πρώτη ολοκληρωμένη εμπειρία σε οθόνη με ενισχυμένα φίλτρα που αυξάνουν την ανάλυση των παιχνιδιών ώστε να μπορείτε να παίξετε τα κλασικά παιχνίδια όπως ποτέ άλλοτε.

Κάθε οθόνη αποστέλλεται σε συσκευασίες βιώσιμης προέλευσης από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι με μαξιλάρια κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένες ξυλώδεις ίνες και βιώσιμο υλικό.

About Freegr network

Από το Blogger.