apple

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΑΛΓΕΣ ΣΤΟ iPhone ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ iOS

 


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ  Δευτέρα 24 Οκτωβρίου οι χρήστες των iPhone (με iPhone 8 ή νεότερης γενιάς) θα έχουν στη διάθεσή τους το νέο λογισμικό iOS 16.1, το οποίο είχε παρουσιαστεί σε event της Apple τον Ιούνιο.

Μεταξύ των πιο ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που μπορείτε να περιμένετε από την επόμενη εβδομάδα:

Κοινή βιβλιοθήκη εικόνων στο iCloud

Από Δευτέρα αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιείτε το iPhone: Τι να περιμένετε-1

Έως και πέντε άτομα σε κάθε ομάδα θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέτουν, να επεξεργάζονται και να αφαιρούν φωτογραφίες στην κοινή βιβλιοθήκη, στην οποία θα έχουν πρόσβαση μέσω iCloud. Στόχος της Apple είναι να καταστεί ευκολότερη η κοινοποίηση εικόνων με μέλη της οικογένειας και φίλους.

Εφαρμογές με στοιχεία σε πραγματικό χρόνο

Από Δευτέρα αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιείτε το iPhone: Τι να περιμένετε-2

Το νέο λογισμικό επεκτείνει τη δυνατότητα των συσκευών να παρακολουθούν εφαρμογές με στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, όπως το σκορ αγώνων ή μία παραγγελία φαγητού, με κλειδωμένη οθόνη (lock screen). Οι live δραστηριότητες θα εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης σε iPhone 13 ή παλιότερα μοντέλα, καθώς και στο iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Αντιθέτως, στο iPhone 14 Pro και το Pro Max, οι εφαρμογές αυτές θα εμφανίζονται μέσω του Dynamic Island (του χώρου όπου εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις και τα μηνύματα) όταν η συσκευή είναι ανοιχτή και στο lock screen όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη ή σε λειτουργία always-on display.

Apple Fitness+ χωρίς Apple Watch

Από Δευτέρα αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιείτε το iPhone: Τι να περιμένετε-3

Από τη Δευτέρα δεν θα απαιτείται να έχετε το wearable της Apple, ώστε να αποκτήσετε το Apple Fitness+, όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε βιομετρικούς δείκτες σε πραγματικό χρόνο, όπως τους σφυγμούς σας ή τις θερμίδες που καίτε όσο αθλείστε.

Συνδεσιμότητα με συσκευές σπιτιού

Το iOS 16.1 στηρίζει το Matter, μία τεχνολογία με νέες προδιαγραφές συνδεσμότητας, που θα επιτρέψει τις συσκευές smart home να συνεργάζονται χωρίς πρόβλημα σε διαφορετικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του HomeKit της Apple, της Alexa της Amazon και του Google Home.

πηγη moneyreview.gr

About Freegr network

Από το Blogger.