ειδήσεις

MSI X79A-GD45: Μια πολλά υποσχόμενη μητρική

Με την νέα LGA2011 πλατφόρμα της Intel να είναι πιο πλούσια από ποτέ, η MSI σήμερα παρουσίαζει την 8-DIMM έκδοση της μητρικής MSI X79A-GD45 που λάνσαρε τον προηγούμενο μήνα. Ειδικά για Sandy Bridge-E επεξεργαστές και με 8 DDR3 DIMM memory slots έως και 2400 MHz, η MSI έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται, αφού σύμφωνα με την εταιρεία, η μητρική είναι σχεδιασμένη να αντέχει έως και 128GB RAM!
Με τον γνωστό πολεμικό σχεδιασμό που μας έχει συνηθίσει πια η MSI, κάνει χρήση εξαρτημάτων Military Class τρίτης γενιάς ( DrMOS II, Hi-C CAP, Solid CAP, Super Ferrite Choke) αλλά πέρα από αυτό όμως, η εταιρεία οπλίζει την μητρική με δύο Sata 6.0 Gbps, τέσσερα Sata 3.0 Gbps, τρία PCI-Express 3.0 x16 και δύο PCIe 2.0 x16 slots ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.
Τα χαρακτηριστικά της μητρικής δεν τελειώνουν όμως εδώ, αφού η λίστα είναι πλούσια. Συγκεκριμένα η μητρική παρέχει ακόμα ένα PCIe x1 slot, Gigabit Ethernet, τέσσερις θύρες USB 3.0, 7.1-channel audio, Click BIOS II (UEFI) και το γνωστό σε όλους μας πλέον OC Genie II. Η τιμή και η διάρκεια εγγύησης ακόμα δεν αποκαλύφθηκε απο την εταιρεία, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα κοστίζει πάνω απο 200€.

About Freegr network

Από το Blogger.