ειδήσεις

Νέες μητρικές από την Sapphire

H Sapphire σύντομα θα διαθέσει στην αγορά τρείς νέες μητρικές, για AMD και INTEL επεξεργαστές.
Το όνομα της πρώτης είναι Pure White A55 και πρόκειται για ένα οικονομικό micro-ATX μοντέλο που είναι εφοδιασμένο με το AMD A55 FCH για τους FM1 επεξεργαστές. H Pure White έχει 5+1 VRM για την ομαλή τροφοδοσία του επεξεργαστή, τέσσερις θέσεις για μνήμη DDR3 με δυνατότητα dual-channel, μιά θέση PCIe 2.0 X16, μια PCIe 2.0 X1 και μία θύρα PCI για παλαιότερες κάρτες. Επιπλέον υπάρχουν έξι SATA 3GB/s για αποθηκευτικές συσκευές, HDMI, DVI και D-Sub, δύο USB3.0, τέσσερις USB2.0 και αναλογικές εξόδους-εισόδους για συσκευές ήχου.
Η δεύτερη πρόταση της Sapphire, είναι η Pure Platinum H61P (LGA1155), μια ΑΤΧ μητρική με το Η61 chipset, η οποία είναι εφοδιασμένη με έξι φάσεων VRM και δύο θέσεις για μνήμη DDR3 (έως 16GB) dual-channel. Οι θύρες επέκτασης που βρίσκουμε στη Pure Platinum είναι μία PCIe 2.0 X16, δύο PCIe 2.0 X1 και τρείς PCI. Επιπλέον υπάρχουν δύο SATA 6GB/s μέσω του ASMedia controller, τέσσερις SATA 3GB/s, gigabit ethernet, δυό θύρες USB3.0, τέσσερις USB2.0, HDMI, DVI, D-Sub καθώς και 8 κάναλος ήχος HD.
Και τα δύο μοντέλα της Sapphire είναι εφοδιασμένα με ένα PS2 combo, για σύνδεση PS2 πληκτρολογίου ή ποντικιού και απευθύνονται σε χαμηλού κόστους συστήματα.
Η τρίτη μητρική είναι η Pure Black 990FX η οποία βασίζεται στο 990FX chipset. Στην Pure Black θα βρούμε έξι θύρες PCIe 2.0 X16, για multi-gpu λύσεις σε διάταξη 2Χ16 ή 4Χ8. Επίσης υπάρχουν εννιά SATA 6GB/s, δύο USB3.0, led post indicator για διάγνωση βλαβών και από ένα power και reset πλήκτρο. Επιπλέον πληροφορίες δεν έχουν ανακοιν

About Freegr network

Από το Blogger.