ειδήσεις

OLED TV 55 iντσών στην CES 2012

Η LG θα διαθέτει μία πολύ ωραία έκπληξη για τους επισκέπτες της έκθεσης CES του επόμενου χρόνου, μία "τεράστια" τηλεόραση 55 ιντσών η οποία θα διαθέτει panel OLED (το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής σε τηλεόραση). H LG υποστηρίζει ότι το panel θα προσφέρει τυπική αντίθεση 100.000:1
Σε σύγκριση με άλλες τηλεοράσεις OLED, η LG χρησιμοποιεί ένα Λευκό OLED ή αλλιώς WOLED panel.Σε αντίθεση με τα panel AMOLED τα οποία χρησιμοποιούν υποπίξελ RGB τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο, τα panel WOLED "στοιβάζουν" τα υποπίξελ το ένα πάνω στο άλλο, γεγονός που οδηγεί σε χαμηλότερο ποσοστό σφάλματος, καθαρότερη εικόνα και χαμηλή παραμόρφωση χρώματος σε πιο ευρείες γωνίες θέασης.
Όπως και με τις υπόλοιπες OLED TVs, η OLED TV της LG δεν διαθέτει οπίσθιο φωτισμό, με αποτέλεσμα να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τις κανονικές LCD Τηλεοράσεις και παράλληλα να είναι εξαιρετικά λεπτή όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή λιανικής δεν έγιναν ακόμα γνωστές, ωστόσο δεν είμαστε σίγουροι αν θέλουμε να μάθουμε την τιμή ενός τόσο μεγάλου panel με τεχνολογία αιχμής!

About Freegr network

Από το Blogger.