ειδήσεις

Τα ταχύτερα Quad & Dual Channel Kit στον κόσμο

Η TeamGroup Inc. , μια εταιρία κατασκευής μνημών που μας είχε συγκινήσει ιδιαίτερα επί εποχής DDR2 όταν είχε πρωτοπαρουσιάσει τις τότε overclocking μνήμες της με τις πρώτες "γομαρόψυκτρες" στην αγορά και συχνότητα λειτουργίας στα 1200MHz, έρχεται πάλι στο προσκήνιο, αυτή την φορά με 4 νέα kit - 2 Quad Channel ειδικά σχεδιασμένα για την X79 πλατφόρμα της Intel και 2 ακόμα Dual Channel Kit !
Ξεκινώντας απο τα Quad Channel Kit - που παρεπιπτόντως θα κυκλοφορήσουν και σε Dual Channel Kit - βλέπουμε πώς έιναι τα ταχύτερα που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα στην αγορά με ταχύτητες που φτάνουν τα 2400MHz !
Τα μοντέλα είναι δύο, που και τα δύο έχουν ψύκτρες αλουμινίου, τάση λειτουργίας 1.65V, εγγύηση εφ'ορου ζωής και θα κυκλοφορήσουν σε 4 διαφορετικές συσκευασίες όπως :2x2GB/2x4GB/4x2GB/4x4GB, με σκοπό να καλύψουν τόσο τις παλιές όσο και τις νέες πλατφόρμες (Sandy Bridge-E LGA-2011) , ενώ η μοναδική τους διαφορά βρίσκεται στα timings που για το ένα μοντέλο έιναι 9-11-11-28 1T ενώ για το δέυτερο 11-11-11-28 1T (πιθανόν για να έιναι πιο οικονομικές αλλά σχεδόν σίγουρα με λίγο "χέρι" θα παίζουν και αυτές με CL 9άρι) !

About Freegr network

Από το Blogger.